Hoppa till innehåll

Liv 1.5-planshus

Liv innebär just liv! Det är en av våra största husmodeller där även en större familj kan njuta av småhusboendets glädje.

Från 183 490 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek:  4 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 129,2 m²

Våningsyta: 148,3 m²

Förberedd övervåning: 60,2 m²

Våningsyta: 63,0 m²

Takutning: 38° (1:1,25), tillval 34° (1:1,5)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Ett huspaket utan brist på utrymme

I det inflyttningsklara Livs nedre våning finns tre sovrum och det rymliga vardagsrummet kan delas in i ett fjärde. I anslutning till det största sovrummet finns även ett klädrum.

Köket är rymligt – som sig bör. Där finns plats för ett stort matbord, mycket ljud, härliga dofter och stämning. Vardagsrummet öppnar upp sig i anslutning till köket men med eget lugn. Från vardagsrummet kan man gå direkt ut på gården.

Klädvårdsrummet, badrummet och bastun är praktiskt placerade nära varandra i direkt anslutning till köket. Ingången till klädvårdsrummet är praktisk både för vardagliga sysslor som under bastudagarna. Förutom badrummet har huset en separat toalett i anslutning till sovrummen.

Liv erbjuder rejält med utrymme men med Älvsbytalos låga energikostnader.

Förmånligt extrautrymme

Det inflyttningsklara Livs övre våning är förberedd: bl.a. trappor, fönster och undergolv är redan klara. Övre våningen kan färdigställas i beboeligt skick antingen genast eller senare då utrymmesbehovet ökar.

Förverkliga dina egna drömmar

Din egen Älvsbytalorepresentant hjälper dig att modifiera huspaketet Liv till ett hem som lämpar sig för just dina behov. Du kan göra tillval till såväl Livs exteriör som interiör.

 

Planlösningar

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog