Hoppa till innehåll

Selma 1.5-planshus

På övervåningen kan man om man vill bygga 39 kvadratmeter extra utrymme när behovet uppstår, och om du väljer en takkupa ökar utrymmet till hela 42 kvadratmeter.

Från 148 900 €

Fakta

Inflyttningsklart hus

Storlek:  2 rum, kök och badrum

Bostadsyta: 84,8 m²

Våningsyta: 99,5 m²

Förberedd övervåning: 39,1 m²

Våningsyta: 41,9 m²

Takutning: 38° (1:1,25), tillval 34° (1:1,5)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan


Älvsbytalo husvisning i 360°
Visa Interiör Visa galleri
Visa Exteriör Visa galleri

Växer i takt med behoven

Köket i Selma är rejält tilltaget med utrymme för både matlagning och umgänge. Från köket har man också direkt tillgång till vardagsrummet och ett extra sovrum om man så önskar.

Det stora sovrummet, badrum samt grovkök är placerade i husets andra ände. I grovköket får man en praktisk extra ingång på gaveln.

I den förberedda övervåningen ingår bland annat trappa, fönster och underlagsgolv. Kostnaden för färdigställande av övervåningen blir därför låg, oavsett om du väljer att bygga själv eller låter någon annan göra jobbet.

Övervåningen kan du inreda direkt eller först när behovet uppstår. Det är bara fantasin som sätter gränserna för möjligheterna. Med en daglykta ökar både ljusinsläppet och rymden och i den kan man exempelvis inreda en mysig läshörna.

Med de över 150 smarta tillvalen i vårt sortiment kan du anpassa ditt hus från Älvsbytalo efter dina behov. Kanske väljer du ett biltak eller ett garage, dekorfönster eller en helglasad balkongdörr för ännu mer ljusinsläpp.

Planlösningar

Fasadskisser

3D interiör

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

Beställ katalog