Hoppa till innehåll
Intervju: Expert, försäljaren Timo Kangaskorte

Ett huspaket tillverkat i Finland är ett tryggt val – varför?

Ett inflyttningsklart huspaket är ett alltmer populärt sätt att låta bygga ett småhus eller ett fritidshus. Hus från Älvsbytalo byggs så färdiga som möjligt inomhus på fabriken i Kauhajoki och färdigställs på din tomt.

Det är enkelt och tryggt för vem som helst att låta bygga ett inflyttningsklart huspaket från Älvsbytalo, även helt utan tidigare erfarenhet av husbygge.

Då du väljer ett hus från Älvsbytalo till ett rimligt pris får du ett kvalitativt och modernt hus som byggts i Finland och som inte behöver renoveras på lång tid framöver – i motsats till om du skaffar ett begagnat hus.

Noggrann och ekologisk tillverkning

Hus från Älvsbytalo har tillverkats i Österbotten i torra inomhusutrymmen på fabriken i Kauhajoki i över 15 års tid. Genom att välja ett hus från Älvsbytalo stöder och sysselsätter du inhemska byggproffs.

Vi har finslipat planeringen och tillverkningen av storelementen så att ditt hus kan färdigställas riktigt kvalitativt. Vi bygger ditt nya hus från Älvsbytalo med 3–7 stora modulelement beroende på storleken. Ett element kan till exempel omfatta klädvårdsrum, badrum och bastu med alla konstruktioner och inredning.

Hus med trästomme från Älvsbytalo är redan i sig ett miljövänligt val. En av fördelarna med oss som alltför sällan nämns är att det inte lämnar just något byggavfall alls på din tomt under byggskedet. Inte heller på vår husfabrik uppkommer det onödigt svinn, vi återvinner och använder största delen av avfallet till uppvärmning.

Om du vill är du välkommen att titta då ditt hus tillverkas på fabriken.

I ett familjeföretag kommer kundens intresse alltid i första hand

Älvsbytalo är ett familjeföretag som inledde sin verksamhet redan år 1944. Tillverkningsmetoden utan dess like gav upphov till företaget som växte till Nordens ledande hustillverkare.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet: vår egen energiväggkonstruktion Energy Wall har till exempel planerats för att särskilt lämpa sig i de nordiska förhållandena – och den uppfyller de åtstramade byggbestämmelserna redan nu. Vi tillför även kontinuerligt nya, nordiska linjära drag till husens design.

Du har tillgång till våra försäljares erfarenhet inom husbyggnadsbranschen från att du valt tomt och en husmodell som lämpar sig för dina behov. Utgångspunkten är alltid dina önskemål. Fråga oss vad som helst om att bygga ett hus.

3 goda skäl att välja Älvsbytalo:

  • Tillverkning i Finland med inhemska krafter
  • Noggrann och ekologisk tillverkningsprocess
  • Husteknik som planerats för nordiska förhållanden

Bekanta dig med husmodellerna och priserna >

Dela artikeln

Beställ katalog