Hoppa till innehåll

Hemmet är en plats för lugn och ro

 

När Martti Lantto sålde sitt förra hem, gick affären igenom så fort att han fick bråttom att skaffa sig ett nytt hem. Hos Älvsbytalo tog det exakt tio veckor att få ett nytt hem, och därmed var beslutet enkelt. Matti valde Älvsbytalos största 1-planshus som sitt hem.

I huset från Älvsbytalo gillar Martti att huspaketet erbjuder många möjligheter att forma hemmet efter egna önskemål.

– Man kan till exempel välja ytmaterialen efter egen smak för att skapa sig det hem man vill ha, säger Martti. Han tycker att även många andra lösningar hos Älvsbytalo är funktionella: bra fönster, hushållsmaskiner av hög kvalitet och högklassiga byggmaterial.

 

Enkelt och underhållsfritt

Marttis förra hus hade veduppvärmning och en stor värmepanna. Med huset från Älvsbytalo har Martti fått vänja sig vid ett enkelt och underhållsfritt liv – det nya huset är lättskött.

Som motvikt till det hektiska arbetslivet vistas Martti gärna ute i naturen eller tillbringar lugna hemmakvällar. Läshörnan i vardagsrummet har blivit hans favoritplats i det nya hemmet. Brasans värme, en skön ställning i soffan eller en mjuk fåtölj, musik som passar humöret från en streamingtjänst och en intressant bok om ett nytt ämnesområde – det är ingredienserna för en avkopplande kväll!

 

Ett smidigt sätt att bygga ett nytt hem

Martti hade redan tidigare byggt ett egnahemshus och även renoverat flera hus, så byggandet var en bekant syssla för honom. Den här gången hade han själv en mer tillbakalutad roll.

 – Jag besökte ändå byggarbetsplatsen varje kväll. Det var trevligt att märka att byggarna alltid hade läget under kontroll.

Martti tycker att ett hus från Älvsbytalo passar många slags människor.

 – Byggandet av ett hus från Älvsbytalo kräver mindre arbete, närvaro och tid än många andra husprojekt och därför passar det många slags livssituationer. Älvsbytalo är ett smidigt sätt att bygga ett nytt hem. Jag skulle kunna rekommendera Älvsbytalo till exempel för unga familjer.

Beställ katalog