Hoppa till innehåll
Intervju: Expert, försäljaren Petri Huhtanen

Ett personligt, inflyttningsklart hem på ett smart sätt.

Planeringen av ett nytt småhus kräver alltid mycket eftertanke. Besluten och lösningarna inverkar länge på din livskvalitet. Därför erbjuder vi över 150 tillval med vars hjälp du kan modifiera ditt nya hem så det passar just dig, ett personligt hem.

Hurudan planlösning vill du ha? Och material och färgval? Storlek på och placering av fönstren? Hos Älvsbytalo kan du göra tillval både till husets utsida och insida.

Fatta först beslut om husets planlösning

Det lönar sig att först planera ändringarna i husets planlösning eftersom de inverkar på ansökan om byggnadstillstånd.

Du kan göra en preliminär planering med hjälp av det smidiga planeringsprogrammet på våra webbsidor. På så sätt ser du genast hur ditt hus ser ut och vad det kostar. Din egen försäljare hjälper dig att färdigställa planen och beräkningen.

Familjer har olika behov. Därför kan du i de flesta av våra husmodeller inverka på bland annat antalet sovrum. I till exempel våra hus i 1,5-plan kan du färdigställa den förberedda övre våningen genast eller sedan då behovet av utrymme ökar.

Tillvalen modifierar husets karaktär och ökar boendekomforten:
gör till exempel övre våningen härligt ljus med hjälp av en daglykta eller skapa ett trivsamt och skyddat utomhusutrymme på gavelbalkongen och gavelaltanen.

Gör resten av tillvalen i samband med beställningen

Hurudana fönster väljer du? Ska vi ha större fönster i vardagsrummet, dekorfönster i sovrummet? Och färgen på golvet och tapeter? För att underlätta valet får du naturligtvis materialmallar från oss! Köket är hjärtat i ditt nya hem – hurudana skåpdörrar och vitvaror vill du ha?

Vi försäljare går noggrant igenom alla tillval tillsammans med dig. Vi lyssnar på dina önskemål och kan föreslå lösningar som passar just din familjs behov. Kom ihåg att dra nytta av vår erfarenhet och yrkesskicklighet. Det kostar ingenting men kan ge dig stor glädje.

  • Över 150 tillval gör ditt hus från Älvsbytalo personligt
  • Med planeringsprogrammet ser du genast hur ditt hus ser ut och hur mycket det kostar
  • Välj lämpliga lösningar för din familj

Planera ditt eget hem >

Dela artikeln

Beställ katalog