Hoppa till innehåll
Intervju: Expert, försäljaren Tanja Wahlstén

Ingår standardgrund och frakt i ditt huspaket? Hos oss ingår det!

Det lönar sig att jämföra för det kan finnas stora skillnader i huspaketens leveransinnehåll. På Älvsbytalo vet du alltid exakt vad du köper och vad det kostar. Dessutom vet du redan då du beställer huset när du kan flytta in i ditt nya hem.

Jämför även det totala priset utöver leveransinnehållet

Älvsbytalos utomordentliga pris-kvalitetförhållande grundar sig på årtionden av arbete: en fortgående produktutveckling, omsorgsfull planering och en kontrollerad produktions- och monteringsprocess. Därför kan vi bygga ditt hus kostnadseffektivt på bara några månader – samtidigt som vi säkerställer att du hålls uppdaterad om alla byggskeden.

Grunden är en viktig del av helheten

Standardgrund och frakt ingår alltid i priset till ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo.

För att ditt hus ska ha en stabil, frisk och säker grund bygger vi alltid hus från Älvsbytalo på en ventilerande grund (länk till artikeln/annanstans på webbsidan) i enlighet med kraven på din tomt.

Vi monterar alltid grunden på en vågrät, tjälfri mark – du behöver inte oroa dig för att grunden sätter sig eller att gjutningen spricker på grund av väderförhållanden eller frusen mark. Dessutom kommer man enkelt åt vattenrör och avlopp som installerats under grunden.

Det är enkelt och snabbt att låta bygga hus från Älvsbytalo. Du får ditt hus eller din fritidsbostad inflyttningsklar – inklusive markarbeten vid behov. Och du vet det exakta priset på förhand men du betalar ingen förhandsbetalning!

Älvsbytalos grund

  • Standardgrund ingår i huspriset
  • Ventilerande grund, en s.k. trossbotten
  • Vid behov även utvidgad markentreprenad


Hur ser ditt nya hem ut?

Bekanta dig med våra husmodeller >

Dela artikeln

Beställ katalog