Hoppa till innehåll
Intervju: Expert, försäljaren Ahti Nalli

Kundnöjdhet – husköparens bästa rekommendation.

Då du beslutar dig för att låta bygga ett inflyttningsklart hus behöver du en partner som du kan lita på till hundra procent. Hur hittar du en sådan? Till exempel genom att fråga de som har sökt och hittat en sådan partner.

Opartiska Rakennustutkimus RTS Oy utreder småhusbyggarnas kundnöjdhet i sin årliga Omarakentaja-undersökning. Alla ledande husleverantörer i Finland deltar i undersökningen.

Enligt den färskaste undersökningen (2021) var över 97 % av kunderna som köpt hus från Älvsbytalo nöjda över sina husleveranser. Flyttats hit: Vi är stolta över detta och lovar att fortsätta på samma sätt – dvs. vi levererar ditt hem utan att pruta på kvalitet även i fortsättningen.

Undersökningsresultatet baseras på erfarenheten av över tusen av Älvsbytalos kunder under åren 2000–2020. Det vill säga på just de människors värderingar som har personliga erfarenheter av att köpa hus från Älvsbytalo, inte bara på rykten.

Generation efter generation litar på Älvsbytalo

Det erfarna och solida Älvsbytalo är alltid värd ditt förtroende, vi har byggt över närmare 44 000 hus i Norden. Det är tydligt och enkelt att ha med oss att göra: våra priser håller och du betalar ditt inflyttningsklara hus först efter slutgranskningen. Utan en endaste euro i förhandsbetalning! Du får även en prisgaranti i samband med husbeställningen: det avtalade priset är i kraft ett år.

Kanske just därför som Älvsbytalo ofta väljs om och om igen då behoven förändras. Vare sig det är fråga om ett hus i annan storlek eller ett fritidshus.

Varför välja Älvsbytalo?

  • Hela 2000-talets nöjdaste kunder avseende husleveranserna (RTS 2019).
  • Ett hus tryggt utan förhandsbetalningar
  • Ett års prisgaranti från husbeställningen
  • Öppet, vackert hem

Bekanta dig med husmodellerna och priserna >

Läs erfarenheter av de som köpt hus från Älvsbytalo >

Dela artikeln

Beställ katalog