Hoppa till innehåll
Intervju: Expert, försäljaren Kati Paunila

Låt bygga ditt inflyttningsklara hus utan förhandsbetalningar.

Ett inflyttningsklart huspaket är ett praktiskt och snabbt sätt att låta bygga ett nytt hem eller ett fritidshus. Då du planerar att köpa ett huspaket ska du fästa uppmärksamhet vid det totala priset och betalningsvillkoren: vad ingår i priset och när betalar du huset.

Älvsbytalo har trygga huspaket: inga förhandsbetalningar, inga risker

Älvsbytalo som varit verksamt i Finland i flera årtionden är ett tryggt val. Våra betalningsvillkor är unika i Finland, hos oss betalar du inga förhandsbetalningar alls.

Du betalar huset först då det har slutgranskats och är inflyttningsklart. Med andra ord finansierar vi ditt nya hem under hela byggskedet – en betydande fördel då du går till banken: för ditt eventuella lån har du ett färdigt hus som säkerhet och du har inga överlappande boendekostnader under byggskedet. Detta är möjligt eftersom Älvsbytalo är ett stabilt och solitt bolag. Vi ger dig också en prisgaranti: det avtalade priset är i kraft ett år från husbeställningen

Du står heller inte ensam efter att ditt hus är klart. Förutom våra omfattande stöd- och servicetjänster ingår två års entreprenadgaranti, ett års husförsäkring och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel i våra leveranser.

Dra nytta av våra försäljares yrkesskicklighet

För oss är det viktigt att du får nödvändig information och nya idéer som grund för ditt beslut. Då du planerar att låta bygga ett hus från Älvsbytalo ska du dra nytta av våra erfarna försäljares yrkesskicklighet.

Berätta om dina önskemål och behov – det lönar sig verkligen. Med hjälp av över 150 tillval har du möjlighet att göra ditt hus till ett personligt hem.

Ett tryggt husköp

  • Inga förhandsbetalningar, betalning först då det är klart
  • Ett års prisgaranti från husbeställningen
  • Omfattande stöd- och underhållstjänster

Bekanta med husmodellerna >

Samtidigt ser du också huspaketens priser på din egen byggnadsort.

Dela artikeln

Beställ katalog