Hoppa till innehåll
Intervju: Expert, försäljaren Susanna Olsson

Planera ditt hus idag – med beaktande av morgondagen.

Då du börjar fundera på ett nytt hus är våra försäljares viktigaste uppgift att lyssna: vad du vill ha, vad du behöver. Vilka är dina boendebehov nu och inom nära framtid? Våra 20 olika husmodeller och över 150 tillval ger bra flexibilitet för planeringen.

Designen på husen från Älvsbytalo får sin inspiration från de skandinaviska linjerna: utrymmena är klara, öppna och ljusa. Du kan göra egna val både till husets exteriör som interiör – helt enligt dina önskemål och din tomt.

Om du väljer ett hus i 1,5-plan kan du färdigställa det förberedda utrymmet på övre våningen antingen genast eller senare då familjens behov av utrymme ökar, eller då behovet av utrymme annars ändras. Ett bra hem erbjuder tillräckligt med utrymmen för samvaro men även för privatliv och vid behov till exempel för arbetsro.

Sådan familj sådant kök

Då du beslutat dig för storleken på huset är det nya köket i huset det viktigaste beslutet för de flesta. Vill du ha ett öppet kök, dvs. en rymlig kombination av kök och vardagsrum? Eller ett mer traditionellt, separat kök där det ryms ett ordentligt matbord? Du hittar en lösning du gillar bland Älvsbytalos mångsidiga alternativ.

Effektiv planlösning sparar kvadratmetrar

Visste du redan det här? Älvsbytalo är ett nordiskt familjeföretag vars centrala mål är att så många som möjligt ska ha råd med ett eget, bra hus. I praktiken innebär detta inte endast förmånliga priser och köparvänliga köpevillkor för dig utan även effektiv planlösning. Vi vill erbjuda tillräckliga, smarta utrymmen utan onödiga kvadratmetrar. Bekanta dig med våra husmodeller och vårt planeringsprogram – du ser slutresultatet och priset direkt på skärmen.

Modern, fungerande husteknik

Huspaket från Älvsbytalo har träkonstruktion, är ekologiska och energieffektiva och det har sålts över 44 000 hus redan i Norden. Frånluftsvärmepumpen sköter om husets energisnåla uppvärmning och friska inomhusluft. Du får alltid ditt hus inflyttningsklart från oss och husfabriken ansvarar för hela bygget.

  • Fungerande planlösning, inga onödiga kvadratmetrar
  • Modern, energieffektiv husteknik
  • Ett personligt hem med egna val

Bekanta dig med husmodeller och priserna >

Läs om köparnas erfarenheter >

Dela artikeln

Beställ katalog