Hoppa till innehåll
Intervju: Expert, försäljaren Pasi Kiilunen

Vill du spara tid? Välj ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo.

Många tror att det krävs enormt med tid och energi för att låta bygga ett nytt hus. Samma tid och energi som behövs till familjelivet, hobbyer och arbetet. Därför är ett inflyttningsklart hus det mest funktionella alternativet för de flesta.

Snabbt och enkelt till ett nytt hem

Älvsbytalos byggfamiljer kan koncentrera sig på sitt liv, huset färdigställs och blir inflyttningsklart på långt mindre än ett år. Och det bästa är att du vet exakt vilket datum ditt hus är inflyttningsklart och exakt hur mycket det kostar. Och betalningen sker först då huset är slutgranskat, utan förhandsbetalningar.

Det är tryggt att låta bygga hus från Älvsbytalo

Ett hus från Älvsbytalo är en enkel, snabb och riskfri lösning. Det här är resultatet efter årtionden av arbete och fortsatt produktutveckling. Hus från Älvsbytalo byggs så färdiga som möjligt inomhus i husfabriken i Kauhajoki.

Vi har en klar byggprocess. Då bygglov erhållits och kontraktavtalet för husleveransen undertecknats kan du flytta in i ditt nya hem redan efter mindre än sex månader.

Då nödvändiga mark- och grundarbeten har utförts på din tomt levererar vi huselementen på en gång på plats. Vi monterar huset ända upp till taknocken redan samma dag och värmen kan slås på i huset. Därefter tar det bara 4–5 veckor tills det är färdigställt. Byggskedet på tomten går alltså väldigt snabbt.

Vi är värda ditt förtroende

Vi professionella försäljare känner till behoven för boendet, byggmetoderna och vi hjälper dig framåt. Vi berättar vad som är bra att beakta i planeringen och genomförandet. Du behöver inte oroa dig – ansvaret för byggprocessens kvalitet, tidtabeller och arbetare ligger hos Älvsbytalo.

Du sparar tid och besvär då vi tar hand om bygget. Samtidigt märker du att en av de största investeringarna i ditt liv, att låta bygga ett eget hus, är en rätt så trevlig upplevelse. Vi vill leva upp till ditt förtroende.

3 skäl att välja Älvsbytalo

  • Betjänande, professionella försäljare
  • Tydlig och snabb byggprocess
  • Betalning först då huset är klart


Bekanta med husmodellerna och priserna >

Dela artikeln

Beställ katalog