Hoppa till innehåll

Jubileumshem – ljus, rymd och modern teknik

Agera nu så får du ett kvalitativt Jubileumshem till ett förmånligt erbjudande.

75 år har förflutit sedan Älvsbytalo grundades. Jubileumsåret till ära bygger vi ett begränsat antal Jubileumshem – kvalitativa småhus som representerar den nordiska designen och som förekommer kraven på det framtida boendet.

Det ljusa, rymliga Jubileumshemmet med raka linjer omfattar en färdig kombination av tillval som du nu kan få till ett unikt paketpris.

Ta kontakt med din egen Älvsbytalorepresentant


Vi berättar gärna mer om det inflyttningsklara Jubileumshemmet från Älvsbytalo.

 


Jubileumshem – ljus, rymd och modern teknik

 
Jubileumshemmets dekorfönster och klädvårdrummets helglasade fönsterdörr släpper in det naturliga ljuset som flödar i husets öppna utrymmen. Det breda entrétaket, den liggande panelen runt ytterdörren samt övriga detaljer i designen färdigställer den stiliga och hemtrevliga helheten.

Alla hus från Älvsbytalo har designats för att följa de åtstramade byggnadsbestämmelserna redan nu vilket å sin sida gör husen energieffektiva, ekologiska och förmånliga att bo i. Tack vare den moderna frånluftsvärmepumpen hålls hemmets inomhusluft fräsch och hälsosam.


75 år av hem byggda med stolthet

Älvsbytalo bygger ett hem enligt dina önskemål. Våra hus tillverkas i enlighet med de allt strängare kvalitetskraven eftersom hemmet ska vara den bästa platsen i världen för dess invånare.

Våra förmånliga och trygga huspaket levereras inflyttningsklara och på den avtalade leveransdagen kan du obekymrat knäppa på kaffepannan.


Du vet exakt vilket datum ditt hus blir klart och exakt hur mycket det kostar


Älvsbytalo har ända sedan det grundades erbjudit kvalitativa nordiska hem till ett förmånligt pris. Tre generationer och 42 000 byggda småhus senare håller fortfarande löftet – Därför har vi också marknadens nöjdaste kunder över sina husleveranser (Omakotirakentajatutkimus 2017/18 RV, Rakennustutkimus RTS Oy).

 
Agera snabbt eftersom Jubileumshemmet endast är tillgängligt till den 28.2.2019.

Blev du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Obligatoriskt
Ange giltig E-post
Obligatoriskt
Beställ katalog