Hoppa till innehåll

Älvsbyhus – störst i Sverige 15 år i rad!

Nu har statistik från Byggfakta kommit för 2015 års ansökta bygglov. Uppgifterna visar att Älvsbyhus återigen är Sveriges största hustillverkare, vilket vi varit under hela 2000-talet.

Den svenska marknaden har ökat under de senaste två åren. Älvsbyhus växer i takt med den och har dessutom ökat sina marknadsandelar från 11 % under 2014 till 11,6 % under 2015, vilket ger en första placering bland alla svenska hustillverkare. Älvsbyhus försäljning 2015 uppgick till närmare 750 försäljningar, vilket är en ökning med över 200 hus jämfört med 2014!
– Tack vare en sådan god orderingång har vi också kunnat öka produktionen och nyanställa ett trettiotal medarbete, säger Kent Johansson.
– En av anledningarna till ökningen är vår satsning på nöjda kunder. Varje år görs kundenkäter där alla våra kunder får tycka till om upplevelsen av att köpa och flytta in i ett Älvsbyhus. Fler än 9 av 10 kunder rekommenderar Älvsbyhus till andra, säger Kent Johansson.
Bakom framgångarna ligger ett väl utarbetat koncept där trygghet, kvalitet och enkelhet är ledord. Att bygga ett nytt hem är ett stort projekt, både tidsmässigt och ekonomiskt. Med Älvsbyhus får familjerna en kontakt, en leverantör, ett avtal. Och ett bolag som varit verksamt sedan 1944. Det borgar för ett tryggt köp för kunden.
– Att vi dessutom fortsatt är den största tillverkaren i landet ger oss extra stolthet och energi. Att vara störst är inte bolagets mål, det är en mycket positiv konsekvens och effekt av att vi har en fin produkt. Och det känns bra, säger Kent.
– Vi gläds med varenda familj som mår bra i sitt nya hem, vi vet att det är en stor och viktig del av livet, avslutar Kent Johansson, VD Älvsbyhus.

 

Ett hus med solcellspaneler producerar själv el för de boende

Älvsbytalo vidareutvecklar boendets energieffektivitet: det nya solcellspaketet producerar upp till 3 000 kWh förnybar el om året och sänker därmed husets energikostnader.

Läs mer
Beställ katalog