Hoppa till innehåll

Älvsbytalos husvisningsveckor inspirerar byggare runt om i Finland den 26.2–31.3.2021


Kom i gång och förverkliga dina drömmar om ett hus eller en fritidsbostad på husvisningarna! Vi önskar alla som är intresserade av att bygga ett inflyttningsklart hus välkomna till husvisningsveckorna: nu kan du bekanta dig med Älvsbytalos skäl runt om i Finland.

På husvisningarna ser du konkret Älvsbytalos fantastiska förhållande mellan pris och kvalitet. Vårvinterns riksomfattande husvisningsveckor ordnas den 26.2–31.3.2021 och de betjänar alla som planerar bygga hus från Älvsbytalo. Se aktuella husvisningar: på svenskapå finska och bekanta dig med husmodeller som intresserar dig.

Du kan alltid komma tryggt till våra husvisningar – vi ser till att säkerhetsavstånden hålls och att husets kontaktytor rengörs!


Om du önskar kan vi också träffas digitalt
– t.ex. via Teams-programmet. Berätta vilken husmodell som intresserar dig och boka ett digitalt möte.

Vinterförmån och många andra skäl att bygga hus från Älvsbytalo

Det lönar sig att fatta byggbeslut nu eftersom du förutom skälen får en egen personlig vinterförmån av din försäljare. Våra försäljare är byggproffs och hjälper dig gärna med alla byggfrågor.

Kom på husvisning eller ta kontakt med din försäljare och fråga om din personliga vinterförmån! Förmånen i kraft endast till den 31.3.2021.

Inflyttningsklara hus från Älvsbytalo byggs säkert och snabbt oberoende årstid. Huset byggs i torr inomhusmiljö och monteras på tomten i skydd för väder och vind på en dag och du kan flytta in efter 4–5 veckor. Som kund hos Älvsbytalo betalar du inte något för ditt hus innan huset har levererats och slutgranskningen utförts  – inga förhandsbetalningar alls.


Älvsbytalo är ett smartare val – helt enkelt. Se varför det lönar sig att välja Älvsbytalo och börja förverkliga din egen husdröm!Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generation. Vi har planerat, tillverkat och monterat över 43 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Kunder som har köpt hus från Älvsbytalo är bevisligen nöjdast över sina husleveranser i hela branschen – har varit det under hela 2000-talet (Rakennustutkimus RTS Oy, 2020).

Utnyttja husbyggarens vinterförmån före den 31.3.2021. Fråga mer av din egen försäljare.

Nu är läget perfekt för att satsa på boendekvaliteten. Ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo är ett kvalitativt och på många sätt smart val oberoende om ditt mål är att låta bygga ett modernt hus eller ett fritidshus med alla bekvämligheter. Byggarens vinterförmån är personlig, dvs. din egen försäljare skräddarsyr den för just dina behov.

Läs mer
Beställ katalog