Hoppa till innehåll
Älvsbytalo inflyttningsklart huspaket 1-planshus Minna

Älvsbytalos nya designtänkande och nya husmodell

Älvsbytalos nya lösningar lyfter fram den nordiska designen med raka linjer i kombination med den bekanta, kostnadseffektiva husproduktionen. Den nya husmodellen Minna (107,0 m², 3–4 r+k+b) är först ut med den nya designen.

– Vi vill lyssna på konsumenternas önskemål, säger Petri Torvinen som ansvarar för Älvsbytalos försäljning. Förnyelsen ger husköparna fler valmöjligheter och större flexibilitet.

– Tack vare vår utarbetat effektiva husproduktion kan vi dock erbjuda inflyttningsklara hem till ett lika bra pris som tidigare, säger Torvinen.

Alternativ för olika miljöer

I och med de nya exteriörvalen anpassar sig Älvsbytalohusen flexibelt även till olika stadsmiljöer. De nya alternativen gällande takmaterial, färger och takvinkel, hur taket fortsätter utöver entrén samt de dekorativa fönstren i raka linjer ger huset en ny urban stilren look.

Minna lyfter fram samvaron i hemmet

Den nya husmodellen Minnas utrymmen kan enkelt anpassas till ett hem med två eller tre sovrum enligt invånarnas önskemål. Ett rymligt, enhetligt kök – vardagsrummet i mitten av huset sträcker sig genom hela huset. De rymliga och ljusa gemensamma utrymmena lockar familjen till samvaro och trivsel med gästerna. Separata, rymliga klädvårds- och badrum underlättar vardagen.

Uppfyller energieffektivitetsdirektivet redan på förhand

Alla Älvsbytalos hus är så gott som nollenergihus och uppfyller redan nu byggnadsbestämmelserna som träder i kraft år 2021.

I Älvsbytalos hus finns frånluftsvärmepump som standard; jordvärme som alternativ. Husens energieffektivitet baseras delvis på avancerade, tjocka Energy Wall-väggkonstruktioner. – Väggarnas avancerade konstruktion säkerställer att invånarna får ett friskt och hälsosamt hus, säger Torvinen från Älvsbytalo. – Och då huset är tekniskt och funktionellt kan invånarna njuta av boendet i lugn och ro.

Finlands nöjdaste kunder och bästa betalningsvillkor

Älvsbytalos kunder är bevisligen nöjdast med sitt husköp i Finland (Omakotirakentajatutkimus 2017/18 RV). Samma gäller för Sverige där Älvsbyhus är marknadens största aktör enligt Prognoscentrets NKI-mätning av styckebyggda småhus under 2018. Finlands Älvsbytalohus byggs i Kauhajoki i Österbotten.

– Ett husköp är alltid ett stort beslut, betonar Petri Torvinen. – Därför gör vi allt vi kan för att köparen ska känna sig trygg i alla skeden. Vi erbjuder inflyttningsklara hus med ett enda avtal. Där ingår allt du kan förvänta dig, från standardgrund till tak. Och kunden betalar inte en euro för sitt hus innan det är klart och godkänt.

 

Mer information:

Älvsbytalo Oy
försäljningsdirektör Petri Torvinen
tfn 020 7939 621
petri.torvinen@alvsbytalo.fi

 

Läs mera om Minna 

 

Hög kvalitet till marknadens lägsta pris är orsaken till att Älvsbyhus är Nordens största tillverkare av volymelementhus av trä. Under företagets 74-åriga historia har fler än 41 000 familjer valt ett hus från Älvsbytalo som sitt hem. Husen byggs inomhus som färdiga volymelement som sedan monteras av yrkeskunniga montörer. Älvsbyhus är ett svenskt företag med dotterbolag, husfabrik och 14 försäljningskontor i Finland. Fabriken i Kauhajoki har levererat fler än 3 000 hus sedan 2005.

 


Minna. 3–4 r + k + bastu 107,0 , våningsyta 123,9 m². Minna-husen i artikeln innehåller tillval.

Vi är med på höstens byggmässa

Våra sakkunniga husrepresentanter är på plats för Din skull och svarar gärna på dina byggrelaterade frågor. Ta del av de senaste byggrelaterade tipsen och idéerna. Vi ses på mässan!

Läs mer
Beställ katalog