Hoppa till innehåll

Byggaren av ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo får nu en personlig höstförmån


Många finländska familjer saknar utrymmet och avskildheten som ett hus och dess gård medför. För andra är det aktuellt att bygga ett fritidshus utrustat med bekvämligheter. Oberoende av behovet är ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo ett kvalitativt och på många sätt förnuftigt val.


Älvsbytaloförsäljarna är professionella inom byggande och boende, äkta förverkligare av husdrömmar. De hjälper finländska familjer att förverkliga sina boendedrömmar tryggt, snabbt och till ett rimligt pris.

Byggarens egen höstförmån

I höst erbjuder alla Älvsbytaloförsäljare sina kunder en personlig höstförmån för byggaren. Höstförmånen som skräddarsys för det egna behovet erhålls genom att kontakta Älvsbytalosäljaren på din byggort. Bekanta dig med Älvsbytaloförsäljarna och ta kontakt! >

Tiotals husvisningar under hösten

Det bästa sättet att konstatera det fantastiska förhållandet mellan kvalitet och pris för hus från Älvsbytalo är att komma på en husvisning. Husvisningar arrangeras under hösten på många orter runt om i Finland. Se alla aktuella husvisningar! >

12 skäl att bygga hus från Älvsbytalo

Förutom höstförmånen har våra kunder minst 12 smarta skäl att bygga hus från Älvsbytalo:

 1. Nöjda kunder – vi har 2000-talets bästa nöjdhet över husleveranser *)
 2. Välplanerat och fungerande hus
 3. Många tillval
 4. Standardgrund och frakt ingår i priset
 5. Snabb och kontrollerad byggprocess
 6. Helt inflyttningsklart hus på avtalad dag
 7. Utomordentlig kvalitet på inomhusluften
 8. Energieffektivt och ekologiskt trähus
 9. Hem eller fritidsbostad till ett rimligt pris
 10. Unika betalningsvillkor
 11. Förmånliga boendekostnader
 12. Hus från Älvsbytalo tillverkas i Finland, Kauhajoki

*) Rakennustutkimus RTS Oy (2020)


Nu lönar det sig att bygga ett hus eller en fritidsbostad och utnyttja byggarens höstförmån. Älvsbytaloförsäljaren på din egen byggort ger gärna ytterligare uppgifter.

Agera snabbt! Erbjudandet är i kraft tom 31.10.2020.


Älvsbytalo Oy ingår i Älvsbyhus-koncernen som är Nordens ledande tillverkare av inflyttningsklara hus. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generationen. Våra produktionsanläggningar finns i Älvsby och Bjärnum i Sverige och i Kauhajoki i Finland. Våra Älvsbytalorepresentanter betjänar kunder runt om i Finland. Vi har redan designat, tillverkat och monterat över 43 000 hus till nöjda kunder i Norden.

Läs också

Delta i kampanjen #asumisenunelmat i Radio Nova

Drömmer vi i Finland om luftslott eller är våra drömboenden förnuftiga och genomförbara? Under tiden 8–19.6.2020 gör vi ett programsamarbete med Radio Nova och samlar in lyssnarnas tankar om förnuftiga drömboenden.

Läs mer
Beställ katalog