Hoppa till innehåll

Delta i kampanjen #asumisenunelmat i Radio Nova

Drömmer vi i Finland om luftslott eller är våra drömboenden förnuftiga och genomförbara? Under tiden 8–19.6.2020 gör vi ett programsamarbete med Radio Nova och samlar in lyssnarnas tankar om förnuftiga drömboenden. 

Det är viktigt att drömma men det är också viktigt att fullfölja drömmarna.

Hurudana drömmar om boende är förnuftiga – det här diskuterar vi:

  • den 8–11.6 kl. 14–18 i programmet Radio Novan Iltapäivä
  • den 12.6 kl. 10–15 programmet Radio Novan Päivä
  • den 15–18.6 kl. 10–14 i programmet Radio Novan Päivä samt
  • midsommar morgon den 19.6. kl. 9–12

Stanna kvar på kanalen för vi tror att det finns många intressanta boendedrömmar, drömmar kan ju vara både stora och små.

Genom att delta kan du vinna ett presentkort på 1000 euro.

Vi uppmuntrar finländare att berätta om sina förnuftiga drömboenden på Radio Novas kampanjsidor, bland alla som deltar i kampanjen lottas två presentkort à 1000 euro ut till förverkligandet av drömboendet. Radio Novas programledare drar vinnarna och ringer upp dem under programmet på båda torsdagarna under kampanjveckan. 

Delta i utlottningen på Radio Novas kampanjsida >

Personer som genomför sina förnuftiga drömmar är nöjda

Älvsbytalo har förverkligat finländarnas drömmar om boende i flera årtionden redan. Vi erbjuder husbyggare ett genomgripande förnuftigt alternativ: ett hållbart, funktionellt och ekologiskt hem där både bygg- och boendekostnaderna hålls rimliga.

För oss är kundernas nöjdhet nummer ett. Vi är stolta över att våra kunder kontinuerligt är Finlands nöjdaste kunder över sina husleveranser – oavbrutet sedan år 2000 (RTS). 

Bekanta dig med våra inflyttningsklara huspaket i sommar till exempel i det nya visningshuset Minna vid Ideapark i Lempäälä eller vid våra andra husvisningar runt om i Finland.

Alvsbytalo-Lempaala-257_kevyt.jpg


Bekanta dig med Minna-huset vid Ideapark i Lempäälä >

Se andra våra aktuella husvisningar >


Tillsvidare får ni bekanta er med alla objekt genom trygga privatvisningar. Ta kontakt med den närmaste försäljare och boka din egen visningstid.


Älvsbytalo Oy ingår i Älvsbyhus-koncernen som är Nordens ledande tillverkare av inflyttningsklara hus. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generationen. Våra produktionsanläggningar finns i Älvsby och Bjärnum i Sverige och i Kauhajoki i Finland. Våra Älvsbytalorepresentanter betjänar kunder runt om i Finland. Vi har redan designat, tillverkat och monterat över 43 000 hus till nöjda kunder i Norden.

Läs också

Vi stöder lokala småföretagare och utmanar andra företag att delta i kassaflödestalkot

Småföretagarna behöver stöd nu. Vi vill hjälpa småföretagarna som på grund av coronaepidemin befinner sig i en ekonomiskt svår situation. Därför startar vi ett kassaflödestalko med hjälp av våra arbetstagare och utmanar samtidigt andra företag att delta i talkot.

Läs mer
Beställ katalog