Hoppa till innehåll

Hannah Hoijar har börjat som Älvsbytaloförsäljare i Vasa

Hannah Hoijar har börjat som ny Älvsbytaloförsäljare i Vasa.  Trebarnsmamman Hannah kommer från Korsnäs och bor idag i Helsingby, Korsholm.

– Att skaffa sig ett eget hem är en stor sak. Som mamma till tre barn förstår jag vilka krav olika livssituationer ställer på hemmet, utrymmet och boendet. Hemmet ska vara funktionellt och en helhet som tillgodoser just de egna behoven. Jag är entusiastisk över den här nya utmaningen som ger mig chansen att förverkliga våra kunders boendedrömmar, säger Hannah.  Hannah arbetar också som trädgårdsplanerare och hon har även jobbat inom inredningsbranschen, vilket gör att hon har insikt i frågor gällande såväl interiören som exteriören i ett egnahemshus.

Hannahs verksamhetsområde är: Malax, Korsnäs, Närpes, Kaskö, Kristinestad, Vörå, Korsholm och Vasa, Storkyro och Laihela.

Ta kontakt! Hannah Hoijar, 050 3493565, hannah.hoijar(a)alvsbytalo.fi

I Rovaniemi öppnas Älvsbytalos visningshus

På bostadsområdet Vennivaara i Rovaniemi firas detta veckoslut en invigning, då egnahemshuset som byggts av Älvsbytalo öppnas för husvisningar för kunderna. Huset är Älvsbytalos 81,5 kvadratmeter stora enplanshus Mainikki med gavelaltan och ett värmesystem med solceller. I huset kan besökarna även ta en titt på höstens inredningstrender, för inredning i huset står nämligen IKEA.

Läs mer
Beställ katalog