Hoppa till innehåll
Älvsbytalo talopaketti Tove

Högsta kundnöjdhet över husleveranserna i över 20 år

RTSTUTKII-logo_250px.jpg

Över 97 % av de köpande kunderna är nöjda med sina husleveranser. Enligt Rakennustutkimus RTS Oy:s undersökning har Älvsbytalo oavbrutet hållit första platsen bland kunderna som varit nöjdast över sina husleveranser under hela 2000-talet. Det här är en unik prestation inom hela branschen.


Enligt Rakennustutkimus RTS:s undersökningschef Jaakko Jussila visar topplaceringen från år till år att Älvsbytalos kundnöjdhet står på en stabil grund. Resultatet baseras på erfarenheten av över tusen köpare av hus från Älvsbytalo under åren 2000–2020.

Rakennustutkimus RTS:s årliga, opartiska Omakotirakentaja (Småhusbyggare)-undersökning genomförs med stort urval. I undersökningen intervjuas småhusbyggare som fått bygglov och alla ledande husleverantörer följs upp.

Älvsbytalos sakskäl inverkar på kundnöjdheten

En nöjd kund är prioritet nummer ett för Älvsbytalo och därför lyssnar man noggrant på kundernas önskemål. Den höga kundnöjdheten är resultatet av ett långt utvecklingsarbete. Älvsbytalo erbjuder förmåner till de som bygger småhus eller fritidshus och dessa inverkar direkt på kundnöjdheten.

Den noggrant övervakade produktions- och monteringsprocessen för de inflyttningsklara husen från Älvsbytalo har optimerats till toppnivå. Älvsbytalo ansvarar för hela processen, från val av virke från certifierade skogar till det inflyttningsklara hemmet som färdigställts på tomten.

”Vi sköter själva om hela byggprocessen vilket är enkelt, förmånligt och tryggt för kunden”, säger Älvsbytalos verkställande direktör Jan-Erik Rusk. ”Från oss får du snabbt ett kvalitativt och energieffektivt hus helt inflyttningsklart, du kan flytta in på avtalad dag och tack vare våra unika betalningsvillkor betalas huset först efter slutgranskningen.”

Älvsbytalo erbjuder rikligt med förmåner till de som bygger småhus eller fritidshus och dessa inverkar även direkt på kundnöjdheten.

Kundernas nöjdhet ökar även av bl.a. Älvsbytalos:

  • välplanerade planlösningar
  • många tillvalsmöjligheter
  • standardgrund och frakt ingår i priset
  • fantastiska pris-kvalitetförhållande
  • inga förhandsbetalningar
  • utomordentliga kvalitet på inomhusluften i trähusen
  • förmånliga boendekostnader


Tilläggsuppgifter:

Älvsbytalo Oy, verkställande direktör Jan-Erik Rusk, tel. 020 793 9630

Rakennustutkimus RTS Oy, undersökningschef Jaakko Jussila, tel. 040 9005 610

Rakennustutkimus RTS Oy är ett opartiskt, finländskt undersökningsföretag som har följt upp byggmarknaden sedan år 1983.


Älvsbytalo är ett smartare val – helt enkelt. 
Bekanta dig och ta kontakt med din egen försäljare 
– och börja förverkliga din egen husdröm!

Husmodeller från Älvsbytalo >

 

Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generation. Vi har planerat, tillverkat och monterat över 43 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Älvsbytalos husvisningsveckor inspirerar byggare runt om i Finland den 26.2–31.3.2021

Kom i gång och förverkliga dina drömmar om ett hus eller en fritidsbostad på husvisningarna! Vi önskar alla som är intresserade av att bygga ett inflyttningsklart hus välkomna till husvisningsveckorna: nu kan du bekanta dig med Älvsbytalos skäl runt om i Finland.

Läs mer
Beställ katalog