Hoppa till innehåll

Husvisningsveckorna 10-25.10 betjänar byggare runt om i Finland

Nu är det en utmärkt tid att börja bygga ett eget hus eller en fritidsbostad. Vi önskar alla som är intresserade av att bygga ett inflyttningsklart hus välkomna att bekanta sig med de smarta husen från Älvsbytalo.

En husvisning är det bästa sättet att se vårt fantastiska pris-kvalitetsförhållande med egna ögon. De riksomfattande Husvisningsveckorna den 10–25.10.2020 betjänar alla som planerar att bygga. Se de aktuella husvisningarna och bekanta dig med alla husmodeller som intresserar dig.

Du kan alltid komma tryggt till Älvsbytalos husvisningar – vi ser till att säkerhetsavstånden hålls och husets kontaktytor rengörs.

Hösterbjudande och många andra smarta skäl att bygga ett hus från Älvsbytalo nu

Ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo är ett tryggt sätt att bygga under vilken årstid som helst. Huset som byggs i torr inomhusmiljö monteras på tomten och skyddas för väder och vind på en dag och du kan flytta in efter 4–5 veckor. Du betalar dit hus först efter slutgranskningen.

Din egen Älvsbytaloförsäljare är professionell inom bygge och hjälper gärna dig med alla byggfrågor. Kom på husvisning eller ta kontakt med din egen Älvsbytaloförsäljare och fråga om ditt eget hösterbjudande! Förmånen i kraft endast till den 31.10.2020.

Älvsbytalo är ett smartare val. Bekanta dig med våra erbjudanden och börja förverkliga din husdröm!Älvsbytalo Oy ingår i Älvsbyhus-koncernen som är Nordens ledande tillverkare av inflyttningsklara hus. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generationen. Våra produktionsanläggningar finns i Älvsby och Bjärnum i Sverige och i Kauhajoki i Finland. Våra Älvsbytalorepresentanter betjänar kunder runt om i Finland. Vi har redan designat, tillverkat och monterat över 43 000 hus till nöjda kunder i Norden.

Läs också

Byggaren av ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo får nu en personlig höstförmån

Många finländska familjer saknar utrymmet och avskildheten som ett hus och dess gård medför. För andra är det aktuellt att bygga ett fritidshus utrustat med bekvämligheter. Oberoende av behovet är ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo ett kvalitativt och på många sätt förnuftigt val.

Läs mer
Beställ katalog