Hoppa till innehåll

I Rovaniemi öppnas Älvsbytalos visningshus

På bostadsområdet Vennivaara i Rovaniemi firas detta veckoslut en invigning, då egnahemshuset som byggts av Älvsbytalo öppnas för husvisningar för kunderna. Huset är Älvsbytalos 81,5 kvadratmeter stora enplanshus Mainikki med gavelaltan och ett värmesystem med solceller. I huset kan besökarna även ta en titt på höstens inredningstrender, för inredning i huset står nämligen IKEA.

Det sprillans nya egnahemshuset används för husvisningar och därtill har Älvsbytalos representant Ahti Nalli sitt kontor i huset.
– Det här huset lämpar sig för en liten familj, antingen som hem eller som en andrabostad. Mainikki har en öppen planlösning: huset har ett stort kombinerat vardagsrum och kök, två sovrum och en bastu, beskriver Nalli. Husets energieffektivitet ökar ytterligare tack vare värmesystemet med solceller och för en enklare vardag finns det ett kombinerat garage-förråd i samma stil som huset på gården.

Visningshuset ligger på Vennivaara bostadsområde kring 4,5 kilometer från Rovaniemi centrum mot Kittilä. Visningshuset har öppet enligt överenskommelse, precis när det passar kunden.

– Vi ser Rovaniemi som Lapplands koncentration och här byggs det mycket. Vi vill betjäna egnahemsbyggarna ännu bättre och erbjuda dem möjlighet att bekanta sig med våra hus på plats. I visningshuset kan kunderna i lugn och ro bekanta sig med våra senaste husmodeller och våra olika materialalternativ, säger Älvsbytalos försäljningsdirektör Petri Torvinen.

Älvsbytalo har sålt inflyttningsfärdiga egnahemshus i Finland redan sedan 1980-talet och de första husen byggdes just i Rovaniemi. Invigningen av det nya visningshuset firas fredagen den 21 oktober och lördagen den 22 oktober kl. 12–17 på adressen Aurinkokuja 1, Vennivaara, Rovaniemi.

Mer information: Ahti Nalli, ahti.nalli@alvsbytalo.fi, Petri Torvinen, petri.torvinen@alvsbytalo.fi

Älvsbytalo startar dotterbolag för köp av tomtmark

Älvsbytalo har grundat ett dotterbolag för uppköp och försäljning av tomtmark. Älvsbytalo vill erbjuda sina kunder ännu smidigare åtkomst till ett eget hem och bolaget ämnar satsa flera miljoner euro på uppköp av tomtmark – varje år.

Läs mer
Beställ katalog