Hoppa till innehåll

Vi söker en inköps- och projektansvarig

Kom och jobba till oss!

Din viktigaste arbetsuppgift är inköp av markområden.

I dina uppgifter ingår även konkurrensutsättning och anskaffning av företagstjänster; ekonomiskt ansvar över anskaffning av markområden och överlåtande av husprojekt till nöjda kunder.

Marknadssamarbete med experter inom byggbranschen är en naturlig del av ditt arbete.

Du har erfarenhet av projektbaserad upphandling, förhandling och entreprenad, gärna inom byggindustrin eller projektbranschen. Du har företagaranda, är van vid att arbeta självständigt och du har goda kommunikationsfärdigheter. Vi förutsätter att den sökande har byggnadsteknisk examen eller motsvarande behörighet. Vi ser det som en fördel om du behärskar både finska och svenska.

Vi erbjuder dig en framtidsuppgift där du kan delta i det kontinuerliga målet mot tillväxt. Du är resultatinriktad vilket innebär stort ansvar och stor självständighet. Du kan förvänta dig en angenäm arbetsmiljö och trevliga kollegor samt ett starkt stöd från arbetsgivaren. Ditt geografiska arbetsområde kommer att vara Södra, Mellersta och Västra Finland. Inköps- och projektansvarige rapporterar direkt till den verkställande direktören.

Blev du intresserad?

Skicka in din ansökan och CV före den 10.2.2019 på e-postadressen asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi med rubriken Inköps- och projektansvarig. Tilläggsinformation om uppgiften ger verkställande direktören Jan-Erik Rusk, tel. 020 793 9630. Arbetet inleds enligt överenskommelse.


Älvsbytalo säljer och tillverkar färdigt monterade, högkvalitativa trähus. Vi ingår i den år 1944 grundade Älvsbyhus-koncernen som redan har byggt över 42 000 hem i Sverige, Norge och Finland. I Finland ligger vår husfabrik i Kauhajoki. Vi satsar på framtiden och vi har både avsatt stora resurser och satt upp höga mål för utvecklingsarbetet. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas i ett lönsamt företag.
  

Kom på fabriksbesök på onsdag den 13 februari

Välkommen med på fabriksbesök för att se hur de inflyttningsklara husen från Älvsbytalo byggs på vår produktionslinje, inomhus skyddat mot väder och vind, i fabriken i Kauhajoki.

Läs mer
Beställ katalog