Hoppa till innehåll

Kom som husbyggare till Kauhajoki husfabrik

På vår husfabrik finns nu lediga tjänster för två flitiga lagspelare:

YTTERVÄGGSMONTÖR
och
MONTÖR AV VÅTRUMSYTOR


Vi erbjuder en fast, ackordsbaserad anställning med bra introduktion i arbetet. Vi uppskattar utbildning och erfarenhet inom byggbranschen.

Ytterligare information av arbetsledare Pauli Mäenranta tel. 020 793 9631, pauli.maenranta@alvsbytalo.fi Skicka in din ansökan senast den 28.2.2021 asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi 

Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Hos oss arbetar du i ett lönsamt företag som satt upp höga målsättningar och reserverat betydande resurser för utvecklingsarbetet. Vi har planerat, tillverkat och monterat över 43 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Kunder som har köpt hus från Älvsbytalo är bevisligen nöjdast över sina husleveranser i hela branschen – har varit det under hela 2000-talet (Rakennustutkimus RTS Oy, 2020).

Läs också
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1,5-kerroksinen Alvar

Vi söker en försäljare till Västra Nyland

Du är serviceinriktad, flitig och har förståelse för olika kundbehov. Du är även en aktiv kundförvärvare. Vi förutsätter tidigare erfarenhet av försäljning och ser erfarenhet och utbildning inom byggbranschen som en fördel.

Läs mer
Beställ katalog