Hoppa till innehåll
Älvsbytalo inflyttningsklart huspaket 1-planshus Mikael

Nya huspaketet Mikael – huset med uppfyllda önskemål

Vi frågade familjerna vad de önskar sig av sitt boende. Så föddes Mikael: inflyttningsklart huspaket i ett plan 129,2 m². Utrymme, ljus och rymd men inga onödiga kvadratmetrar. Väldigt rymligt kök-vardagsrum, tre sovrum samt klädvårdsrum och klädrum, separat wc och badrum och bastu.

Anpassningsbara utrymmen till glädje för inredaren

Mikaels över 55 m² stora kök-vardagsrum är precis så anpassningsbart som familjelivet kräver, utan att förglömma inredarens önskemål. Ett matbord i köket och en finare matsal på vardagsrummets sida – men på andra sidan klarar man sig utmärkt med ett matbord eftersom Mikaels kök tål att tittas på. En praktisk köksö fås även som tillval till köket.

Om familjen har behov av ett fjärde sovrum eller ett separat arbetsrum kan man som tillval ta en del av vardagsrummet – och ändå kunna njuta av rymliga utrymmen.

Mikael förstår familjelivet

I anslutning till det största sovrummet finns ett eget stort klädrum. Familjens morgonbestyr underlättas av separat wc och badrum. Från klädvårdsrummet och bastun kommer man rakt ut på gården, det samma gäller vardagsrummet.

Trots att Mikael är ett småhus som även lämpar sig för en större familj förblir boendekostnaderna väldigt låga – precis som i andra hus från Älvsbytalo. En effektiv frånluftsvärmepump sköter om uppvärmningen och en god inomhusluft. Om man önskar kan huset även kopplas till jordvärme.

– Dagens köpare uppskattar en låg energiförbrukning och låga boendekostnader. Alla hus från Älvsbytalo är energieffektiva och planerade för att följa de framtida skärpta byggnadsbestämmelserna redan nu, berättar försäljningschef Petri Torvinen.

Ett småhus enligt dina önskemål

Du får Mikael helt inflyttningsklart med nycklarna i handen. Med tillval som tilltalar dig kan du modifiera huspaketet till ett hem som uppfyller just din familjs behov. Du kan göra tillval till såväl Mikaels exteriör som interiör.


Leveranser från början av år 2020
(Obs: huset är inflyttningsklart redan 4–5 veckor efter leverans)

 

Tilläggsuppgifter:
Älvsbytalo Oy
försäljningsdirektör Petri Torvinen
tel. 020 7939 621
petri.torvinen@alvsbytalo.fi


NU HÖSTRABATT:
huspaketet Mikael -10 000 euro.

Pris fr. 162 050 e (norm. fr. 172 050 e).
Priset inkluderar moms, frakt och standardgrund.
Erbjudandet i kraft till den 21.10.2019.

Bekanta dig med erbjudandet

Beställ vår nya huskatalog kostnadsfritt 

Hög kvalitet till marknadens lägsta pris är orsaken till att Älvsbyhus är Nordens största tillverkare av volymelementhus av trä. Under företagets 75-åriga historia har fler än 42 000 familjer valt ett hus från Älvsbytalo som sitt hem. Husen byggs inomhus som färdiga volymelement som sedan monteras av yrkeskunniga montörer. Älvsbyhus är ett svenskt företag med dotterbolag, husfabrik och 14 försäljningskontor i Finland. Fabriken i Kauhajoki har levererat fler än 4 000 hus sedan 2005.

 

Högsta kundnöjdhet i hela branschen

Husköpare från Älvsbytalo är nöjdast över sina husleveranser i hela branschen på 2000-talet. –Älsvbytalo har från år till år varit på toppen i branschen gällande kundnöjdhet, berättar undersökningschef Jaakko Jussila från Rakennustutkimus RTS Oy. –Kunderna har fått det som utlovats.

Läs mer
Beställ katalog