Hoppa till innehåll

Nyhetsmodellen Lasse ger valuta för pengarna.

Våra mindre husmodeller har varit superpopulära men detta har ännu stått på önskelistan: ett litet hus i 1,5-plan. Då föddes det inflyttningsklara kraftpaketet Lasse som sparar både pengar och energi. 

För dryga 120 000 euro får man nu ett inflyttningsklart hem med en nedre våning på 62,5 m² kvadrat (kök-vardagsrum, sovrum, badrum och bastu). Den förberedda övre våningen erbjuder enkelt ytterligare utrymme på 28,5 m².

Lasses rymliga, närmare 30 kvadratmeter stora enhetliga kök och vardagsrum öppnar upp sig rakt ut mot gårdsplanen. Bastun, badrummet och sovrummen är rejäla till storleken. I husets nedre våning finns ett sovrum och den förberedda övre våningen kan tas i bruk antingen genast eller senare i enlighet med egna behov. Om du dessutom väljer en daglykta till övre våningen får du mer utrymme och mångdubbelt med ljus.

”Lasse fyller många behov. Huset kräver bara en liten tomt men erbjuder alla funktioner som ett stort hus har. Det lämpar sig utmärkt för kompletteringsbygge på små tomter i städer men lika bra som exempelvis fritidsbostad eller parhus", beskriver Älvsbytalos försäljningsdirektör Petri Torvinen. ”Idag uppskattar många förmånliga priser, effektiva kvadratmetrar och låg energiförbrukning och här saknar Lasse sin like.”

Huspaketet innehåller ett inflyttningsklart hem, standardgrund samt en effektiv frånluftsvärmepump som standard som sköter om såväl uppvärmningen som ventilationen. Husets energikostnader är låga och inomhusluften god. Alla nya hus från Älvsbytalo följer de åtstramade energibestämmelserna redan på förhand.

Leveranser från och med 9/2019
(Obs: huset är inflyttningsklart redan 4–5 veckan efter leverans)

Pris från 120 080 euro (inkl. moms).
I priset ingår frakten och grunden.

Tilläggsuppgifter:
Älvsbytalo Oy

försäljningsdirektör Petri Torvinen

tel. 020 7939 621

petri.torvinen@alvsbytalo.fi

 

Läs mera om Lasse 


Beställ vår nya huskatalog kostnadsfritt 

Älvsbytalo säljer och tillverkar färdigt monterade, högkvalitativa trähus. Vi ingår i den år 1944 grundade Älvsbyhus-koncernen som redan har byggt över 42 000 hem i Sverige, Norge och Finland. I Finland ligger vår husfabrik i Kauhajoki. Vi satsar på framtiden och vi har både avsatt stora resurser och satt upp höga mål för utvecklingsarbetet. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas i ett lönsamt företag. 

Vi söker en inköps- och projektansvarig

Din viktigaste arbetsuppgift är inköp av markområden. I dina uppgifter ingår även konkurrensutsättning och anskaffning av företagstjänster; ekonomiskt ansvar över anskaffning av markområden och överlåtande av husprojekt till nöjda kunder. Läs mer a och skicka in ansökan före den 10.2.2019.

Läs mer
Beställ katalog
Chatt