Hoppa till innehåll
Älvsbytalo inflyttningsklart huspaket 1,5-planshus Lasse

Nyhetsmodellen Lasse ger valuta för pengarna.

Våra mindre husmodeller har varit superpopulära men detta har ännu stått på önskelistan: ett litet hus i 1,5-plan. Då föddes det inflyttningsklara kraftpaketet Lasse som sparar både pengar och energi. 

För dryga 120 000 euro får man nu ett inflyttningsklart hem med en nedre våning på 62,5 m² kvadrat (kök-vardagsrum, sovrum, badrum och bastu). Den förberedda övre våningen erbjuder enkelt ytterligare utrymme på 28,5 m².

Lasses rymliga, närmare 30 kvadratmeter stora enhetliga kök och vardagsrum öppnar upp sig rakt ut mot gårdsplanen. Bastun, badrummet och sovrummen är rejäla till storleken. I husets nedre våning finns ett sovrum och den förberedda övre våningen kan tas i bruk antingen genast eller senare i enlighet med egna behov. Om du dessutom väljer en daglykta till övre våningen får du mer utrymme och mångdubbelt med ljus.

”Lasse fyller många behov. Huset kräver bara en liten tomt men erbjuder alla funktioner som ett stort hus har. Det lämpar sig utmärkt för kompletteringsbygge på små tomter i städer men lika bra som exempelvis fritidsbostad eller parhus", beskriver Älvsbytalos försäljningsdirektör Petri Torvinen. ”Idag uppskattar många förmånliga priser, effektiva kvadratmetrar och låg energiförbrukning och här saknar Lasse sin like.”

Huspaketet innehåller ett inflyttningsklart hem, standardgrund samt en effektiv frånluftsvärmepump som standard som sköter om såväl uppvärmningen som ventilationen. Husets energikostnader är låga och inomhusluften god. Alla nya hus från Älvsbytalo följer de åtstramade energibestämmelserna redan på förhand.

Leveranser från och med 9/2019
(Obs: huset är inflyttningsklart redan 4–5 veckan efter leverans)

Pris från 120 080 euro (inkl. moms).
I priset ingår frakten och grunden.

Kunder som skaffat hus från Älvsbytalo är nöjdast över sin husleverans. 

(Omakotirakentajatutkimus 2018/19 RV, Rakennustutkimus RTS Oy)

Tilläggsuppgifter:
Älvsbytalo Oy
försäljningsdirektör Petri Torvinen
tel. 020 7939 621
petri.torvinen@alvsbytalo.fi

 

Läs mera om Lasse 


Beställ vår nya huskatalog kostnadsfritt 

Hög kvalitet till marknadens lägsta pris är orsaken till att Älvsbyhus är Nordens största tillverkare av volymelementhus av trä. Under företagets 75-åriga historia har fler än 42 000 familjer valt ett hus från Älvsbytalo som sitt hem. Husen byggs inomhus som färdiga volymelement som sedan monteras av yrkeskunniga montörer. Älvsbyhus är ett svenskt företag med dotterbolag, husfabrik och 14 försäljningskontor i Finland. Fabriken i Kauhajoki har levererat fler än 4 000 hus sedan 2005.

Vi söker en inköps- och projektansvarig

Din viktigaste arbetsuppgift är inköp av markområden. I dina uppgifter ingår även konkurrensutsättning och anskaffning av företagstjänster; ekonomiskt ansvar över anskaffning av markområden och överlåtande av husprojekt till nöjda kunder. Läs mer a och skicka in ansökan före den 10.2.2019.

Läs mer
Beställ katalog