Hoppa till innehåll
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1-kerroksinen Sofia

Planerat i Finland: den nya husmodellen Sofia.


I Finland byggs husen från Älvsbytalo i Kauhajoki i Österbotten. En del av våra husmodeller är gemensamma med Sverige och Norge. Nu presenterar vi det nya huspaketet Sofia som har planerats i Finland och vars utgångspunkt har varit de finländska barnfamiljernas önskemål.

"Nu var det de större familjernas specialönskemål som stod i tur att bli hörda.", säger Älvsbytalos verkställande direktör Jan-Erik Rusk.

Huspaketet Sofia 129,2 m² har planerats för att göra de finländska familjernas husköp så enkelt som möjligt. Huset är förmånligt att köpa och bo i. Det inflyttningsklara husets effektiva kvadratmetrar samt flexibilitet säkerställer att Sofia är ett vackert och smart hem under barnfamiljernas olika livsskeden.

Fungerande utrymmen i ett plan

Det här önskade de finländska familjerna av oss: ett hem i ett plan, öppna men måttliga kvadratmetrar, rymligt kök-vardagsrum för familjens samvaro och rikligt med förvaringsutrymme.

Förverkligandet av barnfamiljernas önskemål börjar redan vid huvudingången till nyhetsmodellen Sofia, där finns ett separat klädrum för jackor och utekläder. Hemmet öppnar upp sig vackert, klart och ljust. Två andra klädrum finns i anslutning till sovrummen.

Sofia har 3–4 sovrum enligt familjens behov. Det fjärde sovrummet kan avskiljas från vardagsrummet så att känslan av rymd fortfarande bevaras. Barnfamiljens vardag förenklas även av en till wc som finns i det rymliga bastu-badrums-klädvårdsutrymmet.

sofia_alvsbytalo_3mh_r.png


Det förmånliga priset håller

Den livliga efterfrågan på bostadsmarknaden pressar till prisökningar. "Vi har hela produktionsprocessen under egen kontroll, alltifrån en egen såg. På så sätt kan vi hålla priserna under kontroll.", säger Rusk.

Älvsbytalo har en prisgaranti för köparen: priset hålls helt oförändrat under ett år från husbeställningen. Betalningsvillkoren är lika exceptionellt schyssta: huset betalas först då det är klart, utan förhandsbetalningar. Läs mer om Finlands bästa betalningsvillkor >


Tilläggsuppgifter:

Jan-Erik Rusk
verkställande direktör, Älvsbytalo Oy
020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi


Den inflyttningsklara husmodellen Sofia

  • 1-planshus 129,2 m², 3–4 sovrum, 3 klädrum, bastu, klädvårdsrum och 2 x wc
  • Leveranser från och med 1/2022


Bekanta dig med Sofia >

 

Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generation. Vi har planerat, tillverkat och monterat nästan 44 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

 

 

Delta i Älvsbytalos byggkartläggning och vinn ett presentkort på 100 €

På vilka grunder väljer du ett inflyttningsklart hus? Delta i Älvsbytalos byggkartläggning och berätta dina sakskäl.

Läs mer
Beställ katalog