Hoppa till innehåll

Rekryteringsutbildning som fortgående NONSTOP-ansökan

Vi ökar produktionen och söker fler arbetstagare. Kom och jobba hos oss via en rekryteringsutbildning på 1–2 mån.

Är du intresserad av att bygga hus i en varm och snygg inomhusmiljö i Kauhajoki?

Vi ordnar Rekryteringsutbildningen i samarbete med NTM-centralen i Södra Österbotten och TE-byrån samt Puuteko Oy. Arbetskraftsutbildningen riktar sig till personer som vill byta bransch, arbetslösa och personer som hotas av arbetslöshet. Startar genast, fortgående ansökan.

Ta kontakt och fråga mer:

anu.havuluoto@te-toimisto.fi eller
sauli.muotio@puuteko.fi


 

Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Hos oss arbetar du i ett lönsamt företag som satt upp höga målsättningar och reserverat betydande resurser för utvecklingsarbetet.

Vi har planerat, tillverkat och monterat över 44 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Kunder som har köpt hus från Älvsbytalo är bevisligen nöjdast över sina husleveranser i hela branschen – har varit det under hela 2000-talet (Rakennustutkimus RTS Oy, 2021).

 

VVS-planerare. Kom och arbeta hos oss.

Vi erbjuder en fast, praktisk anställning för en VVS-planerare vid vår husfabrik i Kauhajoki. Du arbetar dessutom med andra förmansuppgifter inom produktionen. Läs mer och skicka in din ansökan senast den 10.10.2021 >

Läs mer
Beställ katalog