Hoppa till innehåll

RekryteringsUtbildning som fortgående NONSTOP-ansökan

Vi ökar produktionen och söker fler arbetstagare. Kom och jobba hos oss via en RekryteringsUtbildning på 1–2 mån.

Du behöver inte vara professionell men intresserad av byggarbete inomhus, rörarbete eller elinstallationsarbete.

Vi utbildar dig till ett proffs under en 1–2 månader lång RekryteringsUtbildning. Vi kallar dig till intervju och bedömer längden på utbildningen du behöver. Om du redan är professionell anställer vi dig för jobb direkt.

Utbildningen är riktad till personer som byter bransch, arbetslösa och
personer som hotas av arbetslöshet.
Startar genast, fortgående ansökan.

Utbildningen genomförs som RekryteringsUtbildning av Södra Österbottens NTM-central och TE-byrån samt Puuteko Oy i Kauhajoki.

Ansök på adressen:
paikat.te-palvelut.fi

Information:
sauli.muotio@puuteko.fi
tel. 050 394 8749


Ansök till oss nu! Vi ser fram emot din ansökan!


 

Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Hos oss arbetar du i ett lönsamt företag som satt upp höga målsättningar och reserverat betydande resurser för utvecklingsarbetet.

Vi har planerat, tillverkat och monterat över 44 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Kunder som har köpt hus från Älvsbytalo är bevisligen nöjdast över sina husleveranser i hela branschen – har varit det under hela 2000-talet (Rakennustutkimus RTS Oy, 2022).

 

Älvsbytalo fortsätter vara nummer ett: högsta kundnöjdhet avseende husleveranserna

Älsvbytalo har hållit första platsen i kundnöjdheten avseende husleveranser under hela 2000-talet, i över 20 år! ”Att vi håller första platsen år efter år visar att kundnöjdheten står på en stabil grund”, säger Rakennustutkimus RTS Oy:s undersökningschef Jaakko Jussila.

Läs mer
Beställ katalog