Hoppa till innehåll

Sådan tomt, sådant Älvsbytalo. Nyhet: fantastiska Fanny till den smala tomten.

Älvsbytalos målsättning är att alltfler finländare ska kunna förverkliga sin dröm om ett eget hus: vi bygger kvalitativa hus till ett smart pris. Nu presenterar vi en nyhet som vid sidan av de flesta plånböcker även passar till alltfler tomter:
nya husmodellen Fanny.

Fannys funktioner har planerats så att huset endast kräver lite utrymme på sidorna. På så sätt passar det även till smala och styckade tomter, till exempel för s.k. kompletteringsbyggen. Husets huvudentré finns som standard på gaveln.

Från tamburen öppnar en luftig, ljus vy upp sig rakt mot husets andra gavel där det rymliga köket-vardagsrummet finns som i sin tur öppnar upp sig mot terrassen eller gården som en fortsättning på sällskapsrummet. Eller vem vet, kanske mot ett flott landskap vid en sjö eller vid havet?

Fanny är ett ståtligt hus i 1,5-plan med många möjligheter, 3–6 rum, kök och bastu. Det inflyttningsklara huset omfattar 107 m² på nedre plan och nästan 50 m² förberedda utrymmen på övre plan. Huvudsovrummet på nedre plan gör vardagen lite lyxigare: egen walk-in-closet samt wc.

Den förberedda övre våningen innebär förmånliga kvadratmetrar.

Fannys förberedda övre våning kan tas i bruk genast eller senare då familjens utrymmesbehov ökar.
– Färdigställandet av övre våningens utrymmen är i vilket fall som helst förmånligt varmed husets slutliga kvadratmeterpris sjunker dramatiskt, säger Älvsbytalos försäljningschef Petri Torvinen.

Till Fannys övre våning kan man som tillval välja ett eller två burspråk. Burspråken öppnar upp för mer utrymme och ljus i övre våningen – och höjer husets imponerande yttre.

Pålitliga Älvsbytalo

Alla hus från Älvsbytalo som levereras till Finland byggs i fabriken i Kauhajoki och färdigställs på kundens tomt. Hela den pålitliga och fungerande processen har finslipats efter erfarenhet av tusentals hus.
– Från oss kan man till och med få ett hus på tre månader, berättar Torvinen.

– Hela vår produktutveckling är nordisk vilket innebär att de olika byggbestämmelserna alltid beaktas i enlighet med det land som har de strängaste bestämmelserna. Detta gäller exempelvis energi- och tillgänglighetsbestämmelserna, säger Torvinen. – Då huset hålls energieffektivt varmt i Nordnorges strängaste snålblåst och kyla så fungerar det garanterat även i Finland.

Tilläggsuppgifter:
Älvsbytalo Oy
försäljningschef
Petri Torvinen
tel. 020 7939 621

Fanny pris fr.o.m. 165 080 € (norm. fr. 167 560 €).
Erbjudandet i kraft till den 12.1.2020.
Leveranser från och med 6/2020.

Läs mera om Fanny


Beställ vår nya huskatalog

Från år 1960 har redan 42 000 familjer valt ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo som sitt hem i Finland, Sverige och Norge. Finlands hus byggs i Kauhajoki.

Vi är med på höstens byggmässa

Våra sakkunniga husrepresentanter är på plats för Din skull och svarar gärna på dina byggrelaterade frågor. Ta del av de senaste byggrelaterade tipsen och idéerna. Vi ses på mässan!

Läs mer
Beställ katalog