Hoppa till innehåll
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1,5-kerroksinen Alvar

Vi söker en försäljare till Västra Nyland

Du är serviceinriktad, flitig och har förståelse för olika kundbehov. Du är även en aktiv kundförvärvare. Vi förutsätter tidigare erfarenhet av försäljning och ser erfarenhet och utbildning inom byggbranschen som en fördel.

Du är företagsam, tror på dig själv, njuter av resultat och vill alltid utvecklas till en bättre försäljare. Du är en lagspelare och vill bli en del av Älvsbytalos kompetenta försäljarteam.

I uppgiften arbetar du på företagargrunder. Som stöd får du ett riksomfattande varumärke, marknadsföring, omfattande kundkrets och goda nätverk.

Skicka din ansökan före den 31.12.2020 via asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi eller på adressen Petri Torvinen, Älvsbytalo Oy, Keskustie 23 C, 61850 Kauhajoki. Tilläggsuppgifter om tjänsten ges av försäljningschef Petri Torvinen tel. 020 7939 621, petri.torvinen@alvsbytalo.fi Arbetet inleds enligt överenskommelse.


Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generation. Våra produktionsanläggningar finns i Älvsbyn och Bjärnum och i Kauhajoki i Finland. Vi har planerat, tillverkat och monterat över 43 000 hus i Sverige, Norge och Finland. Vår unika och övervakade tillverkningsprocess som utvecklats under åren garanterar en utmärkt kvalitet. Tack vare det här arbetet kan vi bygga hus åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Älvsbytalo satsar på framtiden och har avsatt både stora resurser och satt upp höga mål för utvecklingsarbetet. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett lönsamt företag.

Kunder som har köpt hus från Älvsbytalo är bevisligen nöjdast över sina husleveranser i hela branschen – har så varit under hela 2000-talet. (Rakennustutkimus RTS Oy, 2020).

Läs också

Älvsbytalo bygger 36 egnahemshus i centrum av Nokia

Älvsbytalo sänker tröskeln för köp av egnahemshus genom att bygga ett helt egnahemshusområde intill Nokia centrum. Totalt 36 hus från Älvsbytalo byggs på egna tomter endast ett stenkast från Nokias järnvägsstation. De första husen färdigställs hösten 2021 och de helt inflyttningsklara husen kommer till försäljning via fastighetsförmedlingsbyrån Tampereen Arvohuoneistot Oy.

Läs mer
Beställ katalog