Hoppa till innehåll

VVS-planerare. Kom och arbeta hos oss.

En flitig lagspelare som inte är rädd för att arbeta.

Vi erbjuder en fast, praktisk anställning för en VVS-planerare vid vår husfabrik i Kauhajoki. Du arbetar dessutom med andra förmansuppgifter inom produktionen.

Vi förväntar oss grundläggande kunskaper i CAD-programmet av den sökande. Du ska ha lämplig utbildning för uppgiften. Det är till din fördel om du har tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter samt goda färdigheter i svenska och finska.

Om arbetsuppgiften intresserar dig ska du skicka in din ansökan senast den 10.10.2021: asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi


Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Hos oss arbetar du i ett lönsamt företag som satt upp höga målsättningar och reserverat betydande resurser för utvecklingsarbetet.

Vi har planerat, tillverkat och monterat över 44 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Kunder som har köpt hus från Älvsbytalo är bevisligen nöjdast över sina husleveranser i hela branschen – har varit det under hela 2000-talet (Rakennustutkimus RTS Oy, 2021).

Produktionsarbetare. Kom som husbyggare till Kauhajoki husfabrik.

Vi erbjuder en fast, entreprenadbaserad anställning med bra arbetsorientering. Vi värdesätter utbildning inom byggbranschen och erfarenhet av fabriksarbete. Läs mer och skicka in din ansökan senast den 10.10.2021 >

Läs mer
Beställ katalog