9 januari 2023

Utnyttja din vinterförmån och förverkliga din husdröm ännu 2023!

Nu är det dags att satsa på smart byggande och effektiva kvadratmetrar. Ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo är ett energieffektivt och kvalitativt val till ett modernt småhus eller ett fritidshus med alla bekvämligheter. Nu erbjuder vi en VÄRDEFULL VINTERFÖRMÅN på husleveranser år 2023.

Utnyttja din vinterförmån och få husleveransen ännu under år 2023!

För att fira det nya året erbjuder vi dig som bygger en personlig vinterförmån på husaffärer slutna före den 28.2.2023 – och vi levererar ditt hus från Älvsbytalo ännu i år.

Din skräddarsydda, VÄRDEFULLA VINTERFÖRMÅN får du genom att ta kontakt med försäljaren på din egen byggkommun.

Agera snabbt och låt en expert hjälpa dig framåt med dina drömmar. Våra försäljare är proffs på boende och byggande och hjälper dig vidare med dina husönskemål – från tomtkonsultation fram till husets genomförande.

Ta kontakt och utnyttja din vinterförmån >


Hus från Älvsbytalo som designats för nordiska förhållanden är ett ypperligt val för dig som uppskattar energieffektivitet och inhemska trähusbyggen.

Energieffektivt och ekologiskt trähus

Den energieffektiva och miljövänliga Nibe750-frånluftsvärmepumpen (PILP) som standard sköter om uppvärmningen av hus från Älvsbytalo. Husen har även Älvsbytalos egna unika väggkonstruktion i tre skikt, Energy Wall, som ger ett effektivt skydd även i de tuffaste väderförhållandena. Inhemska vridfönster från Skaala uppfyller de strikta energibesparingskraven.

Förmånligt pris – som håller

Älvsbytalos mål är att erbjuda kunderna ett bra boende till marknadens förmånligaste pris. Detta är möjligt eftersom alla skeden i huspaketets hela byggprocess – från skog till inflyttningsklart trähus – är under vår egen kontroll.

Ett tryggt husköp med garanti

Ett hus från Älvsbytalo är ett enkelt och tryggt val för dig som bygger. Vi har helhetsansvar för bygget av ditt nya hus – till ett överenskommet pris som håller.

  1. Vi ger dig en prisgaranti: priset på ditt huspaket kvarstår oförändrat ett år efter husbeställningen.
  2. Inga förskottsbetalningar. Du betalar ditt hus från Älvsbytalo först då det är inflyttningsklart efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. (Ja, detta är möjligt eftersom Älvsbytalo är en långvarig, solid aktör inom branschen.)
  3. Endast ett avtal. Vi levererar ditt hus som inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för din husbeställning.
  4. Garanterad trygghet. Du får två års entreprenadgaranti och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel på ditt nya hus från Älvsbytalo.


Energieffektiva hus från Älvsbytalo sparar på din plånbok på många sätt. Det kan inte bli lättare att skaffa ett nytt hem!Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen som är Nordens ledande hustillverkare. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi har redan byggt totalt över 45 000 småhus i Finland, Sverige och Norge. Vår framgång grundar sig på högkvalitativa hus i kombination med rimliga priser. Alla hus från Älvsbytalo i Finland tillverkas på husfabriken i Kauhajoki. Nöjdheten med våra husleveranser är den bästa i branschen (RTS Rakennustutkimus Oy 2022).

Fler nyheter

Nyhet

10 oktober 2022

Husmontör, kom och bygg kvalitet med oss

Läs nyhet
Nyhet

9 september 2022

Våtrumsmontör. Kom och jobba med oss!

Läs nyhet
Nyhet

9 september 2022

Elmontör. Kom och arbeta med oss!

Läs nyhet

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan