Publicerad 17 maj 2024
Uppdaterad 17 maj 2024

Älvsbytalo med på Småhusmässan i Valkeakoski 24.7–4.8.2024

Småhusmässan för bra boende ordnas i Valkeakoski i månadsskiftet juli-augusti 2024. Husen på det nya bostadsområdet Juusonniitty är kvalitativa småhus som är förmånliga och smarta att bygga både med avseende på energiförbrukning och utrymmesanvändning. Under mässan presenterar Älvsbytalo två energisnåla och ekologiska husmodeller, Saara och Lasse.


Livskvalitet som budgeten tillåter 

Slogan för Småhusmässan i Valkeakoski ”Livskvalitet som budgeten tillåter.” skulle också passa som Älvsbytalos motto, säger Jan-Erik Rusk, verkställande direktör vid Älvsbytalo.
 
Älvsbytalos mål är också att så många som möjligt ska ha råd med ett eget, bra hus. Och att det blir pengar över för annat. Älvsbytalos värderingar uppfylls på småhusmässan i Valkeakoski: Tryggt. Hållbart. Prisvärt.

Två hus från Älvsbytalo på småhusmässan i Valkeakoski

Husens och tomternas kvadratmetrar har utnyttjats smart och effektivt i utställningshusen. Husen har allt som krävs för ett kvalitativt småhusboende. Kom och bli inspirerad!


Älvsbytalo presenterar två av sina moderna trähus på småhusmässan:

  • 1-planshuset Saara 84,8 m2
  • 1,5-planshuset Lasse 62,5 m2 + 28,5 m2

De båda ekologiska och energisnåla husen från Älvsbytalo passar perfekt både som ett eget hem och för fritiden, på landsbygden eller i stadsmiljö.

Småhusmässan för hela familjen

Mässan som är öppen i 12 dagar har ett eget tema relaterat till byggande och boende för varje dag. Mässans programscen har aktuella temarelaterade intervjuer, anföranden och informationsinslag.

Lördag 27.7 är också barnens lördag på mässan!

SMÅHUSMÄSSAN I VALKEAKOSKI 2024

Öppen: 24.7–4.8 kl. 10–18.
Adress: Taitotie 1, Juusonniitty, Valkeakoski.

  • Småhusmässan ligger intill utmärkta trafikförbindelser.
  • Endast 34 km från Tammerfors och under 50 km från Tavastehus.
  • Nysse-busshållplatsen ligger cirka 200 meter från porten till mässan. En biljett köpt via Lippu.fi innehåller reserättigheter med Nysse-bussen till och från husvisningen. 
     

Småhusmässans webbplats (på finska) >


Välkommen att bekanta dig med smart byggande som budgeten tillåter!

Följ oss nu också på TikTok >

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.