Publicerad 5 januari 2024
Uppdaterad 5 januari 2024

Välkommen och bekanta dig med Älvsbytalos trygga husaffär!

Älvsbytalos riksomfattande husvisningsdagar hålls igen 13–28.1.2024. Vi ordnar en stor mängd husvisningar från söder till norr. Kom på plats och bekanta dig med husmodellerna och din egen försäljare!

Varför Älvsbytalo? Kom och se fördelarna med egna ögon

Hus från Älvsbytalo med plats att växa och bo i. Våra inflyttningsklara hus från Älvsbytalo är energieffektiva och kvalitativa val till ett eget hem eller ett fritidshus med alla bekvämligheter.

  • Förmånligt pris. Priserna på våra huspaket är de mest konkurrenskraftiga på marknaden.
  • Branschens bästa betalningsvillkor. Hos oss betalar du inga förhandsbetalningar alls. Du får också 1 års prisgaranti på husbeställningen.
  • Ett energisnålt och modernt trähus som det är förmånligt att bo i. Hus från Älvsbytalo har alltid en frånluftsvärmepump, dvs. PILP, som standard. Vår Energi Wall -väggkonstruktion säkerställer att du får ett varmt och sunt hus.
  • Enkel byggprocess – med ett avtal. Vi levererar huset inflyttningsklart och du behöver bara ett avtal för ditt hus och standardgrunden.

Visning 13–28.1.2024 av hus från Älvsbytalo som passar många olika boendebehov – kom och bekanta dig!
 
Esittelyssä 13.–28.1.2024 monenlaiseen asumistarpeeseen sopivat Älvsbytalot – tule tutustumaan!

Se alla aktuella husvisningar >

Vi har byggt minnen i 80 år

Välj ett energieffektivt hus från Älvsbytalo och en trygg husaffär! Älvsbyhus-koncernen har skapat minnen i över 80 års tid. Med en erfarenhet av över 46 000 byggda hus garanterar vi dig en trygg husaffär och en kvalitativ byggprocess.

Älvsbytalo fungerar i många avseenden annorlunda än andra hustillverkare. Vår koncern har till exempel en egen såg vilket garanterar tillgång till och en kvalitativ och exakt användning av virket.  Vi köper också byggmaterial som gemensamma nordiska inköp varmed vi kan skaffa hög kvalitet till ett förmånligare pris.

Våra inflyttningsklara huspaket lämpar sig för alla familjer och tomter – välj det som passar dig bäst!

Inga förhandsbetalningar – Älvsbytalo finansierar ditt huspaket under hela byggtiden

Som kund hos Älvsbytalo betalar du inget för ditt hus, inte en endaste euro, före huset har levererats och slutgranskats. Våra betalningsvillkor är helt unika och de bästa i branschen i Finland.

  • Prisgaranti: priset på ditt huspaket kvarstår oförändrat ett år efter husbeställningen. Vi ger dig alltid en hållbar kostnadsberäkning för ditt hus.
  • Inga förskottsbetalningar. Du betalar ditt hus från Älvsbytalo först då det är inflyttningsklart, efter slutgranskningen.
  • Vi levererar ditt hus inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för husbeställningen.
  • Du får två års entreprenadgaranti och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel för ditt nya hus från Älvsbytalo.

Ett varmt och energieffektivt hem långt in i framtiden

Energieffektiva hus från Älvsbytalo sparar din plånbok på många sätt! Hus från Älvsbytalo har planerats energieffektivt enligt nordiska förhållanden. Alla hus från Älvsbytalo iakttar de åtstramande EU-energibestämmelserna redan nu.

Alla hus från Älvsbytalo har som standard ett komplett uppvärmningssystem med frånluftsvärmepumpen Nibe F750 som hjärtat i systemet. Uppvärmningssystemet är genast i bruk då huset har monterats på din tomt.

Alla våra hus har Älvsbytalos egen unika Energy Wall-väggkonstruktion i tre skikt. Den energieffektiva konstruktionen säkerställer att du får ett friskt och hälsosamt hus med kanske marknadens mest avancerade och moderna ytterväggar.

Alla hus från Älvsbytalo har dessutom kvalitativa, inhemska Skaala-fönster som standard. 

Välkommen och bekanta dig med våra husmodeller och Älvsbytaloförsäljaren på din byggkommun!

Under Älvsbytalos riksomfattande husvisningsdagar kan du även bekanta dig med försäljaren på din egen byggkommun! Låt våra experter hjälpa dig framåt i det trygga husköpet. Av oss får du professionell hjälp i alla frågor om byggande och boende, från tomt till genomförande.

Det är bra att gå på husvisningarna även om du har någon annan husmodell från Älvsbytalo än den som förevisas i tankarna – vi ses där!

Se alla visningstidpunkter och kommuner >

 

Fler nyheter

Nyhet

1 februari 2024

Använd din VÅRFÖRMÅN före 31.3.2024

Läs nyhet
Nyhet

29 september 2023

Aamulehti: Frånluftsvärmepumpen är den förmånligaste energikällan år 2023

Läs nyhet
Nyhet

15 september 2023

Du får ett eget hus från Älvsbytalo tryggt även i fortsättningen. Älvsbytalo centrerar tillfälligt husproduktionen till husfabriken i Älvsbyn i norra Sverige.

Läs nyhet

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan