Hoppa till innehåll

Våra fördelar


Vi har utvecklat, tillverkat och monterat mer än 44 000 hus sedan starten och vågar påstå att Älvsbytalo är ett smartare val för alla som söker ett optimalt boende till ett optimalt pris.

Vår unika process har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Men ett lågt pris innebär inte att vi snålat in på valmöjligheter eller kvalitet. Tvärtom erbjuder vi en hög flexibilitet där du kan välja en planlösning och utrustningsnivå som passar era behov. Väljer du Älvsbytalo får du förutom en tvåårig garanti som omfattar fel i själva leveransen också 10 års byggfelsförsäkring vilket gör att du kan känna dig trygg i många år efter ditt nybygge.

Våra planlösningar är väl beprövade bland tusentals familjer och har genom åren moderniserats och förfinats för att passa den moderna familjen. Att det är enkelt att genom små justeringar göra stora förändringar i husets funktion när behoven ändras är ett exempel på hur vi förstår familjens skiftande behov.

Och det är inte bara kostnaden att bygga huset som gör Älvsbytalo till ett smartare val. Vi har dessutom en av marknadens allra lägsta driftskostnader, bland annat tack vare vår effektiva isolering och uppvärmning.

Minst 12 skäl att bygga hus från Älvsbytalo

 1. De nöjdaste invånarna – vi har 2000-talets bästa nöjdhet över husleveranser *)
 2. God planering och funktionellt hem eller fritidsbostad
 3. Energieffektivt och ekologiskt trähus
 4. Snabb och kontrollerad byggprocess
 5. Finlands bästa betalningsvillkor – inga förhandsbetalningar
 6. Standardgrund och frakt ingår i priset
 7. Fantastiskt pris-kvalitetförhållande
 8. Personligt hem med över 150 tillval
 9. Utomordentlig kvalitet på inomhusluften
 10. Inflyttningsklart på avtalad dag
 11. Förmånliga boendekostnader
 12. Hus från Älvsbytalo tillverkas i Finland, Kauhajoki

*) Rakennustutkimus RTS Oy (2021)

 

Beställ huskatalog

Har du frågor? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt
Ange giltig E-post
Obligatoriskt
Beställ katalog