Hoppa till innehåll

Varför bygga nytt hus istället för att köpa ett begagnat?


Det är en fråga som vi vet att många ställer sig. 
Och vi har svaret!

Träffsäkra kalkyler som håller

Det tillkommer inga oväntade eller oplanerade kostnader. Den kalkyl din säljare tar fram åt dig, den håller. Vi lovar.

Då vi började bygga hus för mer än 50 år sedan skickade vi med en prislista i huskatalogen. Och att ha fasta priser tycker vi än idag är en självklarhet. Du ska veta vad det kostar när du gör ditt livs affär och ska bygga nytt hus.

Låga driftskostnader

Varför betala mer per månad i driftskostnad än du måste? Tack vare våra låga energikostnader så får du en låg driftskostnad med ett Älvsbytalo. Och pengar över till annat du behöver. Utvecklingen de senaste åren har gått oerhört snabbt, ett nybyggt Älvsbytalo drar betydligt mindre el än ett som byggdes bara för några år sedan. Anslut dig till gruppen kWh-jägare som lyckats.

Underhållsfritt i många år

Du flyttar in i ett helt nytt hus och slipper underhåll många år.  Ett äldre hus gömmer många hemligheter som kan bli minst sagt kostsamma.  

Bättre inomhusmiljö

Nya hus har högt ställda krav på sig, bland annat ventilationen som skapar bättre luft inomhus. Inomhustemperaturen är jämn och skön tack vare bättre fönster och ett tätare klimatskal. Bättre inomhusmiljö, till fördel för dem som lider av allergier och astma. Och t.o.m för blommorna.

Du får själv välja och forma ditt hem

En kanske inte helt oväsentlig detalj. Du får från första början välja hur du vill ha det i ditt hem, du slipper flytta in i något som någon annan format utifrån sitt tycke och smak. Och framförallt: allt är nytt och fräscht. 

Alla vill vi bo i en fräsch miljö och känna doften av nytt. Precis som när man sätter sig i en ny bil så känns det … bra!

Vi har under årens lopp utvärderat och utvecklat våra husmodeller och planlösningar för ett optimalt nyttjande av alla ytor, därför finns det alltid något som passar till olika tomter och individuell smak. Med 150 smarta tillval kan du anpassa ditt nya Älvsbytalo utifrån era unika behov, men baserat på 60 års erfarenhet och utveckling.

Tycker du att det verkar komplicerat att bygga nytt hus?

Med ett nyckelfärdigt Älvsbytalo kan du i stort sett luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet. Kontakta någon av våra professionella säljare runt om i landet. Vi utlovar ett informativt samtal om hur hela processen går till. Många frågetecken kommer att rätas ut och ni kommer att inse att bygga ett Älvsbytalo är både bra för plånboken och egen tid. Ett smartare val helt enkelt!


Beställ vår huskatalog avgiftsfritt >

Har du frågor? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Obligatoriskt
Ange giltig E-post
Obligatoriskt
Beställ katalog