Vi skapar hem för dina minnen – tryggt och förmånligt

I hus från Älvsbytalo finns det plats att växa och bo. Välj ett energieffektivt och smart hem där du kan skapa minnen över generationer. Vårt mål är att du ska ha råd och möjlighet till ett bra hus. Med trygghet.

Inflyttningsklara huspaket för varje tomt

Är du redo att bygga minnen? Våra inflyttningsklara huspaket lämpar sig för alla familjer och tomter – välj det som passar dig bäst! Det krävs ingen egen kompetens av dig för att låta bygga ett energieffektivt och förmånligt hus från Älvsbytalo. Börja förverkliga dina husdrömmar – vi hjälper dig.

Bekanta dig med alla våra husmodeller  →

Börja bygga ett nytt hus redan nu!

Visste du? Du kan påbörja planeringen av ett hem redan på nätet med Älvsbytalos planeringsprogram. Du kan modifiera vald husmodell både invändigt och utvändigt med hjälp av över 150 tillval. Val och priser ser du direkt på skärmen. Du kan också enkelt skicka den färdiga planen till din egen Älvsbytaloförsäljare direkt via programmet – utan förbindelser!

Till planeringsprogrammet  →

Förmånligt att köpa och bo i

Energieffektivitet är A och O för allt byggande, oavsett om det är fråga om familjens hem eller en fritidsbostad. Därför har hus från Älvsbytalo alltid en frånluftsvärmepump, dvs. PILP, som standard. Det smarta systemet sköter om både uppvärmningen, tillvaratagandet av värmen, uppvärmningen av bruksvattnet och ventilationen i huset. Inomhusluften i hus från Älvsbytalo är alltid ren och frisk.

PILP-uppvärmningssystemet  →

Älvsbytalo har en egen, unik Energy Wall-energiväggkonstruktion som svarar på de allt striktare energieffektivitetskraven. Konstruktionen säkerställer att du får ett friskt och hälsosamt hus med kanske marknadens mest avancerade och moderna ytterväggar.

Energy Wall  →


Livet i ett hus från Älvsbytalo

 

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan