Hoppa till innehåll

Edith

Vill du ha ett rymligt kök med plats för en större familj? Har du hellre vardagsrummet separat men i närheten av köket? Bra, Edith är på samma linje med dig.

Fakta om husmodellen

Inflyttningsklart hus

Storlek:  3–7 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 107,0 – 173,7 m²
Nedervåning 107,0 m² +
inredningsbar övervåning från 49,7 m²

Våningsyta:
Nedervåning 123,9 m² +
inredningsbar övervåning från 52,5 m²

Takutning: 38° (1:1,25), tillval 34° (1:1,5)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan

Adress

Hallavantorpantie 18, Esbo

2 husvisningar i Esbo 15.2


Lördagen den 15 februari kl. 14–16
på Hallavantorpantie 18 B och 18 F i Esbo
visar vi 2 inflyttningsklara 1,5-planshusen Edith 107,0 m² (3r + k + bastu) +
inredningsbara övervåningarna 52,8 m² + garage + förråd.

Välkomna!


Läs mera om Edith

Beställ vår nya huskatalog kostnadsfritt

Hitta till visningshuset

Våra fördelar

Vi har utvecklat, tillverkat och monterat mer än 42 000 hus sedan starten och vågar påstå att Älvsbytalo är ett smartare val för alla som söker ett optimalt boende till ett optimalt pris.

Vår unika process har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Men ett lågt pris innebär inte att vi snålat in på valmöjligheter eller kvalitet. Tvärtom erbjuder vi en hög flexibilitet där du kan välja en planlösning och utrustningsnivå som passar era behov. Väljer du Älvsbytalo får du förutom en tvåårig garanti som omfattar fel i själva leveransen också 10 års byggfelsförsäkring vilket gör att du kan känna dig trygg i många år efter ditt nybygge.

Våra planlösningar är väl beprövade bland tusentals familjer och har genom åren moderniserats och förfinats för att passa den moderna familjen. Att det är enkelt att genom små justeringar göra stora förändringar i husets funktion när behoven ändras är ett exempel på hur vi förstår familjens skiftande behov.

Och det är inte bara kostnaden att bygga huset som gör Älvsbytalo till ett smartare val. Vi har dessutom en av marknadens allra lägsta driftskostnader, bland annat tack vare vår effektiva isolering och uppvärmning.

Beställ katalog