Hoppa till innehåll

Fanny

Ståtliga Fanny är ett utmärkt hus även till smalare tomter och för livligt familjeliv. I det inflyttningsklara husets nedre våning finns ett öppet kök-vardagsrum samt två sovrum.

Fakta om husmodellen

Inflyttningsklart hus

Storlek:  3–6 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 107,0 – 177,9 m²
Nedervåning 107,0 m² +
inredningsbar övervåning från 49,7 m²

Våningsyta:
Nedervåning 123,9 m² +
inredningsbar övervåning från 52,5 m²

Taklutning: 38° (1:1,25), tillval 34° (1:1,5)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan

Energiförbrukning (inkl. hushållsel och uppvärmning, kWh/år:
9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi).
Beräknad medelförbrukning vid normal användning.

Visningstider

Söndag 23.1 kl. 11–15.
OBS! Tidsbokning krävs!

Adress

Husvisning i Jakobstad 23.1


Visning av inflyttningsklara 1,5-planshuset Fanny (3–6 rum + kök + bastu).
Nedre våningen 107,0 m² och övre våningen med daglykta från 52,8 m².

Kontakta din egen försäljare Dennis Rönn
050 558 7262 eller dennis.ronn@alvsbytalo.fi och
boka din egen PRIVATVISNING
till söndag den 23.1 mellan kl. 11 och 15.

Välkomna!


Beställ vår nya huskatalog kostnadsfritt


Hej, mitt namn är Dennis Rönn och jag är försäljare för Älvsbytalo på ert område!

Jag har jobbat som försäljare för Älvsbytalo hela mitt arbetsliv, dvs. i 36 år, och fått hjälpa närmare 1000 familjer med deras husköp. Jag hoppas att jag får möjlighet att hjälpa er också.

Hus från Älvsbytalo är unika på husmarknaden: vi har ett genuint nyckeln-i-hand-koncept. Priserna är tydliga och husgrunden ingår även i priset. Det går inte att få ett hus lika förmånligt, bekymmersfritt och snabbt som hos oss. Det lönar sig absolut att jämföra.

Om ni funderar på ett hus eller en fritidsbostad ska du ta kontakt
så funderar vi tillsammans på en lämplig lösning.

Läs försäljaren Dennis presentation in sin helhet.

Kontakt

Våra fördelar


Vi har utvecklat, tillverkat och monterat mer än 44 000 hus sedan starten och vågar påstå att Älvsbytalo är ett smartare val för alla som söker ett optimalt boende till ett optimalt pris.

Vår unika process har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Men ett lågt pris innebär inte att vi snålat in på valmöjligheter eller kvalitet. Tvärtom erbjuder vi en hög flexibilitet där du kan välja en planlösning och utrustningsnivå som passar era behov. Väljer du Älvsbytalo får du förutom en tvåårig garanti som omfattar fel i själva leveransen också 10 års byggfelsförsäkring vilket gör att du kan känna dig trygg i många år efter ditt nybygge.

Våra planlösningar är väl beprövade bland tusentals familjer och har genom åren moderniserats och förfinats för att passa den moderna familjen. Att det är enkelt att genom små justeringar göra stora förändringar i husets funktion när behoven ändras är ett exempel på hur vi förstår familjens skiftande behov.

Och det är inte bara kostnaden att bygga huset som gör Älvsbytalo till ett smartare val. Vi har dessutom en av marknadens allra lägsta driftskostnader, bland annat tack vare vår effektiva isolering och uppvärmning.

Beställ katalog