Hoppa till innehåll

Tove

Det inflyttningsklara Toves utrymmen ligger snyggt på ett plan, utomhus kan utrymmet bli desto snyggare! L-modellen omfamnar gårdsplanen på ett unikt sätt.

Fakta om husmodellen

Inflyttningsklart hus

Storlek:  5–6 rum, kök och badrum

Bostadsyta: 150,6 m²

Våningsyta: 173,9 m²

Takutning: 27° (1:2)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan.

Adress

Tölby-Vikbyvägen 161, Tölby, Korsholm

Husvisning i Korsholm 26.1


Söndagen den 26 januari kl. 12–18 på Tölby-Vikbyvägen 161 i Tölby i Korsholm

visar vi inflyttningsklara vinkelhuset Tove, som är i ett plan, 150,6 m² (5–6 rum, kök och badrum).

Välkomna!


Läs mera om Tove

Beställ vår nya huskatalog kostnadsfritt


Hej, mitt namn är Hannah Hoijar och jag är representant för Älvsbytalo på ert område!

Jag tycker att ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo är en fantastisk lösning för alla de som inte har tid, vilja eller kunskap att bygga själv. Byggkraven är väldigt strikta idag. Ett hus från Älvsbytalo är ett enkelt och tryggt köp till marknadens mest konkurrenskraftiga pris.

Läs representanten Hannah presentation in sin helhet.

Hej, mitt namn är Dennis Rönn och jag är representant för Älvsbytalo på ert område!

Jag har jobbat som representant för Älvsbytalo hela mitt arbetsliv, dvs. i 34 år, och fått hjälpa närmare 1000 familjer med deras husköp. Jag hoppas att jag får möjlighet att hjälpa er också.

Hus från Älvsbytalo är unika på husmarknaden: vi har ett genuint nyckeln-i-hand-koncept. Priserna är tydliga och husgrunden ingår även i priset. Det går inte att få ett hus lika förmånligt, bekymmersfritt och snabbt som hos oss. Det lönar sig absolut att jämföra.

Läs representanten Dennis presentation in sin helhet.

Kontakt

Våra fördelar

Vi har utvecklat, tillverkat och monterat mer än 42 000 hus sedan starten och vågar påstå att Älvsbytalo är ett smartare val för alla som söker ett optimalt boende till ett optimalt pris.

Vår unika process har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Men ett lågt pris innebär inte att vi snålat in på valmöjligheter eller kvalitet. Tvärtom erbjuder vi en hög flexibilitet där du kan välja en planlösning och utrustningsnivå som passar era behov. Väljer du Älvsbytalo får du förutom en tvåårig garanti som omfattar fel i själva leveransen också 10 års byggfelsförsäkring vilket gör att du kan känna dig trygg i många år efter ditt nybygge.

Våra planlösningar är väl beprövade bland tusentals familjer och har genom åren moderniserats och förfinats för att passa den moderna familjen. Att det är enkelt att genom små justeringar göra stora förändringar i husets funktion när behoven ändras är ett exempel på hur vi förstår familjens skiftande behov.

Och det är inte bara kostnaden att bygga huset som gör Älvsbytalo till ett smartare val. Vi har dessutom en av marknadens allra lägsta driftskostnader, bland annat tack vare vår effektiva isolering och uppvärmning.

Beställ katalog