Hoppa till innehåll

Siiri

Uppskattar du lugnet av ett eget hem men har inte behov av ett stort hus? Det lilla småhuset Siiri spar in på kvadratmetrar, energi och tomtareal utan att pruta på bekvämligheten.

Fakta om husmodellen

Inflyttningsklart hus

Storlek: 3 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 62,5 m²

Våningsyta: 75,1 m²

Takutning: 27° (1:2), tillval 19° (1:3)

Adress

Labbyvägen 191, Veikkola, Kyrkslätt

Husvisning i Kyrkslätt 14.–15.2


Fredagen den 14 februari kl. 17–19 och lördagen den 15 februari kl. 10–12 på Labbyvägen 191,
i Veikkola i Kyrkslät
t visar vi inflyttningsklart 1-planshus Siiri 62,5 m² (3r + k + bastu).

Välkomna!


Läs mera om Siiri

Beställ vår nya huskatalog kostnadsfritt

Hitta till visningshuset

Våra fördelar

Vi har utvecklat, tillverkat och monterat mer än 42 000 hus sedan starten och vågar påstå att Älvsbytalo är ett smartare val för alla som söker ett optimalt boende till ett optimalt pris.

Vår unika process har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Men ett lågt pris innebär inte att vi snålat in på valmöjligheter eller kvalitet. Tvärtom erbjuder vi en hög flexibilitet där du kan välja en planlösning och utrustningsnivå som passar era behov. Väljer du Älvsbytalo får du förutom en tvåårig garanti som omfattar fel i själva leveransen också 10 års byggfelsförsäkring vilket gör att du kan känna dig trygg i många år efter ditt nybygge.

Våra planlösningar är väl beprövade bland tusentals familjer och har genom åren moderniserats och förfinats för att passa den moderna familjen. Att det är enkelt att genom små justeringar göra stora förändringar i husets funktion när behoven ändras är ett exempel på hur vi förstår familjens skiftande behov.

Och det är inte bara kostnaden att bygga huset som gör Älvsbytalo till ett smartare val. Vi har dessutom en av marknadens allra lägsta driftskostnader, bland annat tack vare vår effektiva isolering och uppvärmning.

Beställ katalog