Hoppa till innehåll

Minna

Det inflyttningsklara Minnas linjer är nordiskt raka både inomhus och utomhus. Minna smälter bra in både i stadsmiljö och i landsbygdens lugn. Som hem eller till fritiden.

Fakta om husmodellen

Inflyttningsklart hus

Storlek:  3–4 rum, kök och bastu

Bostadsyta: 107,0 m²

Våningsyta: 123,9 m²

Takutning: 27° (1:2), tillval 19° (1:3)

Planlösning: Flexibel, se förslag nedan

 

Visningstider

Tisdag, onsdag och torsdag kl. 10-16. Kom överens om en privat visning! Ta kontakt med din närmaste försäljare.

Adress

Ideapark Lempäälä, ingång B, Ideaparkinkatu 4, Lempäälä

VISNINGSHUS MINNA I IDEAPARK LEMPÄÄLÄ

MINNA

Ett helt inflyttningsklart huspaket i 1 plan, 107,0 m² (3–4 r + kök + bastu).

minna_fisv_ideapark_sivu.png

Kom och bekanta dig med det verkligt funktionella visningshuset Minna med raka linjer till Ideapark i Lempäälä. Samtidigt kan du se hur du med olika val av ytmaterial kan påverka känslan i inredningen – och skapa ett hem just för dig.

I mitten av det 107 kvadratmeter stora huset Minna öppnar en rymlig och ljus kombination av kök och vardagsrum på 50 m² upp sig som bjuder in till trevlig samvaro. Förutom den populära lösningen med ett open concept-stugkök finns det två sovrum i Minna. Rymliga klädvårds- och badrum, separat WC och klädrum underlättar en smidig vardag.

Hus från Älvsbytalo kan du modifiera till ett hem som passar just dina behov. I visningshuset Minna vid Ideapark i Lempäälä har du möjlighet att bekanta dig med många populära tillval. Till huset har man bl.a. valt större fönster än vanligt, flera dekorationsfönster samt stiliga fönsterdörrar med helglas till vardagsrummet och klädvårdsrummet. Dessutom har Minna en modern taklutning på 19°, ett stilrent bandtäckningsmönstrat plåttak och ett rymligt entrétak.


Alvsbytalo-Lempaala-170.jpg

Hemtrevlig inredning i egen stil

I inredningen har vi tagit fram flera härliga lösningar på hur du kan skapa ett hem med personlig känsla till exempel med olika typer av tapeter och laminatgolv.

”Vi skapade en hemtrevlig och avslappnad känsla i huset för dig. Det är lättare att jämföra olika alternativ då du ser dem i sin rätta miljö. Även om du har en annan husmodell i åtanke är det bra att inleda diskussionen om önskemål och genomförande gällande det egna boendet här.” Försäljare Kati Paunila

Boka tid till privatvisning!

Du är viktig för oss. Därför genomför vi trygga visningar genom att beakta säkerhetsavståndet och rena kontaktytor i husen.

Visningshuset Minna är regelbundet öppet:
Tisdag, onsdag och torsdag kl. 10–16.


Kom överens om en privatvisning – ta kontakt med din närmsta försäljare.

Visningshuset Minna finns vid Ideapark i Lempäälä bredvid ingång B.


För vem lämpar sig husmodellen Minna

Husmodellen Minna i ett plan har tillräckligt med utrymme för till exempel en liten familj eller ett par som vill ha ett rymligt gäst- eller arbetsrum i huset. I det öppna vardagsrummet-köket ryms till exempel en behändig köksö. Visningshuset har två sovrum men Minnas planlösning gör det enkelt att lägga till ett tredje sovrum. Se planlösningarna nedan. Minna smälter bra in både i stadsmiljö och i landsbygdens lugn.

Det är väldigt tryggt att bygga hus från Älvsbytalo. Huset levereras alltid helt inflyttningsklart och du kan flytta in på exakt avtalad dag. Det bästa av allt är att du betalar ditt nya hem först efter slutgranskningen.

Du är varmt välkommen att bekanta dig med visningshuset Minna i Lempäälä!

Kontakt

Beställ katalog