Siirry sisältöön

Rakentajan luottokumppanit


Me Älvsbytalomyyjät olemme asumisen ja rakentamisen ammattilaisia. Osaamme ja haluamme auttaa sinua toteuttamaan unelmasi omakotitalosta tai vapaa-ajan asunnosta. Saat meiltä arvokasta tietoa talomalleista, lisävalinnoista ja talotekniikasta, mutta myös tonteista, tarvittavista liittymistä, pohjatöiden teettämisestä sekä muista rakennusprosessiin liittyvistä asioista.

Vähintään 12 järkisyytä rakentaa Älvsbytalo


1.
Tyytyväisimmät asukkaat – meillä on 2000-luvun paras tyytyväisyys talotoimituksiin *)
2. Hyvin suunniteltu ja toimiva koti tai vapaa-ajan asunto
3. Energiatehokas ja ekologinen puutalo
4. Nopea ja hallittu rakennusprosessi
5. Maksuehtomme ovat Suomen parhaat: ei lainkaan ennakkomaksuja 
6. Vakioperustukset ja rahti kuuluvat hintaan
7. Loistava hinta-laatusuhde
8. Persoonallinen koti yli 150 lisävalinnalla
9. Erinomainen sisäilman laatu
10. Muuttovalmis sovittuna päivänä
11. Edulliset asumiskustannukset
12. Älvsbytalot valmistetaan Suomessa, Kauhajoella

*) Rakennustutkimus RTS Oy (2021)

Ota yhteys lähimpään talomyyjääsi

Ahti Nalli

Lappi

Olen myynyt Älvsbytaloja jo vuodesta 1984. Asiakkaan luottamus ja turvallisuus ovat näissä hommissa tärkeitä. Minusta on hienoa, että pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut talomme valmistetaan Suomessa, Kauhajoella.

Tutustu ja ota yhteyttä Ahtiin >

Dennis Rönn

Etelä-PohjanmaaKeski-PohjanmaaPohjanmaa
Keski-SuomiSatakunta

Olen saanut auttaa jo yli tuhatta perhettä uuden talon hankinnassa, joten kanssani on turvallista rakentaa. Älvsbytalo on aina persoonallinen. Voit muokata kotisi mieleiseksi yli 150 lisävalintavaihtoehdon avulla.

Tutustu ja ota yhteyttä Dennikseen >

Kati Paunila

Pirkanmaa │ Kanta-HämeKeski-SuomiSatakunta

Haluan olla sinun tukesi ja turvasi uuden talon ostamisen ja rakentamisen joka käänteessä. Tiesitkö, että Älvsbytalojen omistajat ovat jo 20 vuoden ajan olleet Suomen tyytyväisimpiä talotoimitukseensa.

Tutustu ja ota yhteyttä Katiin >

Pasi Kiilunen

Varsinais-SuomiSatakuntaKanta-Häme 

Minulle on hienoa olla tukenasi matkalla uuteen kotiin ja nähdä ilosi siitä kun kaikki on mennyt mukavasti. Hyvin suunniteltuja ja toimivia Älvsbytaloja on ilo myydä, sillä ne on kehitetty pohjoismaisia asumisen tarpeita varten.

Tutustu ja ota yhteyttä Pasiin >

Peter Ruija

Pohjois-SavoEtelä-Savo│ Pohjois-Karjala Keski-Suomi

Minulle on tärkeää, että taloprojektisi sujuu suunnitellusti. Laaja rakennusalan kokemukseni takaa, että voit luottaa minuun kaikissa projektin vaiheissa. Älvsbytalo on aina kohtuuhintainen ja talojemme hinta-laatu-suhde on erinomainen.

Tutustu ja ota yhteyttä Peteriin >

Petri Huhtanen

PohjanmaaEtelä-PohjanmaaSatakunta

Ammattitaitooni voit luottaa. Tunnen talot ja niiden ominaisuudet erittäin hyvin. Vinkkini kasvaville lapsiperheille: puolitoistakerroksissa malleissamme lisätilaa järjestyy erityisen helposti ja huokeaan hintaan.

Ota yhteyttä Petriin >

Pirjo Heiska

Pohjois-PohjanmaaKainuuKeski-Suomi 

Haluan ja osaan auttaa sinua uuden kodin tai vapaa-ajan asunnon rakentamisen kaikissa vaiheissa. Toteutamme yhdessä viihtyisän ja toimivan talon – kodin, jossa on muun muassa erinomainen sisäilman laatu.

Tutustu ja ota yhteyttä Pirjoon >

Susanna Olsson

Ahvenanmaa 

Minun tehtäväni on auttaa sinua toiveisiisi ja tontillesi sopivan talon suunnittelemisessa ja rakennuttamisessa. Meillä tarkan muuttopäivän voit suunnitella aina etukäteen, sillä Älvsbytalo on aina muuttovalmis sovittuna päivänä.

Tutustu ja ota yhteyttä Susannaan >

Tanja Wahlstén

Päijät-HämeEtelä-Savo │ Etelä-Karjala │ KymenlaaksoKeski-Suomi 

Haluan auttaa sinua oman kodin rakentamisessa rehellisesti ja kuunnellen. Älvsbytalojen perustukset ja rakennusprosessi ovat minulle erityisen tuttuja. Tiesithän, että vakioperustukset ja rahti kuuluvat aina Älvsbytalon hintaan?

Tutustu ja ota yhteyttä Tanjaan >

Tilaa talokuvasto