Talosi oikea hinta

Voidaksemme antaa sinulle oikean hinnan, sinun tulee valita kunta minne haluat rakentaa. Muutoin näet hintana alimman alkaen hinnan koko Suomessa.

1,5-kerroksiset talopaketit

1,5-kerroksinen muuttovalmis talopaketti tuo joustoa perheen muuttuviin tarpeisiin: esivalmistellun yläkerran voi ottaa käyttöön heti uutena tai myöhemmin, kun tilantarve kasvaa. Tutustu toimiviin pohjaratkaisuihimme ja valitse elämääsi myötäilevä, energiatehokas puutalokoti. Saat iloa, valoa ja avaruutta asumiseen. Muuttovalmis ja edullinen Älvsbytalo on myös laadukas mökkipaketti.

Löydä oma talopakettisi

Elämänlaatua joka mahtuu budjettiin!

Hyvän asumisen Valkeakosken Talonäyttely järjestetään 24.7.–4.8.2024. Älvsbytalo esittelee Talonäyttelyssä kaksi energiapihiä ja ekologista talomallia, Saaran ja Lassen.

Tervetuloa tutustumaan järkevään rakentamiseen jonka kustannukset mahtuvat budjettiin!

1,5-kerroksinen omakotitalo edullisesti

1,5-kerroksisen Älvsbytalon alakerta tarjoaa valoisat tilat yhteiseen oloon ja eloon; yläkertaan saa tarvittaessa helposti (sekä varsin edullisesti) lisää huoneita. Esivalmisteltuun yläkertaan kuuluvat mm. valmiiksi paikalleen asennetut portaat ja ikkunat, esivalmisteltu lattia sekä valmiudet sähkö- ja LVI-töille.

1,5-kerroksinen talo on usein toimivin ratkaisu myös silloin, kun tontin koko rajoittaa asuinneliöitä.

Hyvää asumista kilpailukykyiseen hintaan

Sinulle rakennuttajana 1,5-kerroksisen Älvsbytalon valinta on helppoa ja turvallista. Otamme uuden talosi rakentamisesta muuttovalmiiksi kokonaisvastuun – sovittuun hintaan, joka pitää. Muuttovalmiin 1,5-kerroksisen omakotitalon alakerta on valmis, yläkerta esivalmisteltu.

Saat meiltä talokaupallesi hintatakuun vuoden ajaksi talotilauksesta. Lisäksi maksat talosi vasta muuttovalmiina, lopputarkastuksen jälkeen, ilman euronkaan etumaksua. Myös rahti ja vakioperustukset kuuluvat meillä talopaketin hintaan.

Älvsbytalon tavoitteena on tarjota asiakkailleen hyvää asumista markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Se on mahdollista, koska talopaketin koko rakennusprosessi on kaikissa vaiheissaan – metsästä muuttovalmiiksi puutaloksi asti – omassa hallinnassamme. Käytämme vain FSC-sertifioitua puuta.

Pohjapiirrokset ja tilaratkaisut

Tarvitaanko perheessäsi lapsille lisää huoneita? Kaipaatko rauhallista tilaa kotona työskentelyyn? Tai haluatteko yläkertaan yhtenäisen, rennon oleskeluhuoneen? Kaikki on mahdollista, sillä 1,5-kerroksisten talopakettiemme tilaratkaisut ovat joustavia.

1,5-kerroksisten omakotitalojen alakertojen huoneistoalat ovat  62,5–129,2 m² ja yläkerran käyttöönotolla kasvatat huoneistoalaa vielä 28,5–88,2 m². Uusi kotisi tai vapaa-ajanasuntosi voi olla pieni ja ponteva, tai suuri ja näyttävä.

Toimitussisältö, lisävalinnat ja autotalli

Toteutamme Älvsbytalosi muuttovalmiina, ja tarvitset vain yhden sopimuksen talotilaustasi varten. Tutustu kattavaan Toimitussisältöön.

Yli 150 lisävalinnan avulla voit muokata kotisi toimintoja ja ilmettä omien toiveidesi mukaan. Kun valitset autotallin tai -katoksen, saat samalla myös mukavasti lisää säilytystilaa. Katso vaihtoehtoja autotallit ja katokset.

Energiatehokas omakotitalo, tuulettuva alapohja

Älvsbytalot noudattavat kiristyviä energiamääräyksiä jo nyt. Talon lämmityksestä huolehtii energiatehokas Nibe-poistoilmalämpöpumppu. Taloissa on myös ainutlaatuinen, kolmikerroksinen seinärakenne Energy Wall, joka antaa tehokkaan suojan hurjimmissakin sääoloissa.

Älvsbytalo pystytetään aina tuulettuvan alapohjan päälle tonttisi vaatimusten mukaisesti. Tuulettuva alapohja pienentää rakennekosteuden riskiä. Talon perustukset ja rossipohja valmistetaan tehtaalla ja ne pysyvät koko ajan kuivina.

Uuden 1,5-kerroksisen talon hinta

Laadukkaan talon rakentamisen ei tarvitse olla niin kallista kuin usein oletetaan. Talopakettiemme hinnat ovat markkinoiden kilpailukykyisimmät, koska Älvsbytalon toimintatapa on poikkeuksellinen:

  • suuret, pohjoismaiset materiaalihankinnat
  • vuosikymmenten kokemus
  • testatut ja tehokkaat rakennusprosessit
  • tilaelementtirakentaminen hallitusti kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa
  • rakentamisen kokonaisuus omissa käsissämme: metsästä muuttovalmiiksi puutaloksi asti
  • jo yli 46 000 suunniteltua ja rakennettua taloa!

1,5-kerroksiset talopaketit, hinnat

Talomalli Huoneistoala Huonemäärä Makuuhuoneet Hinta (alk.)*
Lasse 62,5–102,6 m² 2–5 h + k + sauna 1–3 147 800 €
Alvar 84,8–138,2 m² 2–5 h + k + sauna 1–3 195 600 €
Edith 107,0–177,9 m² 3–7 h + k + sauna 2–5 214 800 €
Fanny 107,0–177,9 m² 3–6 h + k + sauna 2–5 214 800 €
Liv 129,2–213,3 m² 4–8 h + k + sauna 3–6 238 700 €

* Hinnat sisältävät vakioperustuksen ja rahdin.

Tee takuulla turvallinen talokauppa

  1. Meiltä saat hintatakuun: talopakettisi hinta pysyy muuttumattomana vuoden ajan talotilauksesta.
  2. Maksat Älvsbytalosi vasta muuttovalmiina, lopputarkastuksen jälkeen, ilman euronkaan ennakkomaksua. (Kyllä, tämä on mahdollista, koska Älvsbytalo on alan pitkäaikainen, vakavarainen toimija.)
  3. Toteutamme talosi muuttovalmiina, ja tarvitset talotilausta varten vain yhden sopimuksen.
  4. Uudelle Älvsbytalollesi saat kahden vuoden urakkatakuun sekä lakisääteisen 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Kysy lisää omalta Älvsbytalomyyjältäsi

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen