Siirry sisältöön

Siiri² Paritalot

Arvostatko oman kodin rauhaa, mutta et tarvitse ympärillesi suurta taloa? Paritalona Siiri tarjoaa mukavan kodin kahdelle perheelle – lähekkäin, mutta kuitenkin oman kodin rauhassa.

Tiedot

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 62,5 m² + 62,5 m²

Kerrosala: 75,1 m² + 75,1 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 13413 (Hki), 15006 (Jkl), 17696 (Roi)

Kysy Siiri-paritalon hinta oman alueesi myyjältä.


Älvsbytalon 360°-video - astu sisään!
Sisäkuvia Näytä galleria
Ulkokuvia Näytä galleria

Pieni mutta pirteä tehokaksikko


Pieni omakotitalo Siiri säästää neliöitä, energiaa ja tonttimaata, mukavuudesta tinkimättä. Paritalona vielä kaksin verroin. Avarapohjainen ja valoisa Siiri on kuin luotu pienelle perheelle, pariskunnalle tai yksin asuvalle.

Valmistalo Siirin tilava ja valoisa 24,9 m² tupakeittiö tekee pienestä Siiristä sisältä suuren. Kotoisasta tupakeittiöstä pääsee suoraan ulos omalle pihalle.

Talon kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta tarjoaa oman tilan ja rauhan vanhemmille ja lapsille – tai miksei myös yhteiseen asuntoon muuttaville ystävyksille. Huomaa myös erillinen WC ja jopa vaatehuone.

Siiri on nykyaikainen ja ulkoasultaan elegantti talopaketti, joka sopii niin maalle kuin kaupunkiin. Siiristä saa mainiosti paritalona myös valmiiksi talviasuttavat kesämökit kahdelle eri perheelle.

Toteutuneita toiveita

Oma Älvsbytalomyyjäsi auttaa muokkaamaan talopaketti Siiristä juuri omiin tarpeisiisi istuvan kodin. Lisävalintoja voi tehdä omien toiveiden mukaan sekä Siirin ulkoasuun että sisätiloihin.

Talokauppa on sinulle täysin turvallinen: ei lainkaan ennakkomaksuja. Et maksa euroakaan ennen kuin talosi lopputarkastus on tehty ja talo on muuttovalmis.

Säästä nyt tonneja!

Autotallit ja -katokset -30 %

uuden Älvsbytalon ostajalle.

Tutustu >

 

Pohjaratkaisut

Julkisivukuvat

3D-pohjakuvat

Olen kiinnostunut - miten eteenpäin?

Energiatehokas Älvsbytalo säästää luontoa ja euroja

Tilaa talokuvasto