8 tammikuu 2023

Hyödynnä talvietusi ja toteuta talounelmasi vielä 2023!

Nyt on aika panostaa järkevään rakentamiseen ja tehokkaisiin neliöihin. Muuttovalmis Älvsbytalo on energiatehokas ja laadukas valinta nykyaikaiseksi omakotitaloksi tai kaikilla mukavuuksilla varustetuksi vapaa-ajan kodiksi. Nyt tarjoamme vuoden 2023 talotoimituksiin RAHANARVOISEN TALVIEDUN.

Tartu talvietuusi ja saat talotoimituksen vielä vuodelle 2023!

Tarjoamme uuden vuoden kunniaksi rakennuttajan henkilökohtaisen talviedun 28.2.2023 mennessä solmittuihin talokauppoihin – ja toimitamme talosi vielä tänä vuonna.

Räätälöidyn, RAHANARVOISEN TALVIETUSI saat ottamalla yhteyttä rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään.

Toimi nopeasti ja anna asiantuntijan auttaa sinua unelmissasi eteenpäin. Meiltä saat ammattitaitoisen avun kaikissa rakentamiseen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissäsi, aina tonteista toteutukseen asti.

Ota yhteyttä ja hyödynnä talvietusi >


Pohjoisiin oloihin suunniteltu Älvsbytalo on nappivalinta energiatehokkuutta ja kotimaista puutalorakentamista arvostavalle. 

Energiatehokas ja ekologinen puutalo 

Älvsbytalon lämmityksestä huolehtii vakiona energiatehokas ja ympäristöystävällinen Nibe750-poistoilmalämpöpumppu (PILP). Taloissa on myös ainutlaatuinen, kolmikerroksinen Älvsbytalon oma seinärakenne Energy Wall, joka antaa tehokkaan suojan hurjimmissakin sääoloissa. Kotimaiset, Skaalan kippi-ikkunat täyttävät tiukat energiansäästövaatimukset.

Edullinen hinta – joka pitää

Älvsbytalon tavoitteena on tarjota asiakkaille hyvää asumista markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tämä on mahdollista sillä talopaketin koko rakennusprosessi on kaikissa vaiheissaan – metsästä muuttovalmiiksi puutaloksi asti – omassa hallinnassamme. 

Tee takuulla turvallinen talokauppa

Sinulle rakennuttajana Älvsbytalon valinta on helppoa ja turvallista. Otamme uuden talosi rakentamisesta kokonaisvastuun – sovittuun hintaan, joka pitää.

  1. Meiltä saat hintatakuun: talopakettisi hinta pysyy muuttumattomana vuoden ajan talotilauksesta.
  2. Ei ennakkomaksuja. Maksat Älvsbytalosi vasta muuttovalmiina, lopputarkastuksen jälkeen, ilman euronkaan ennakkomaksua. (Kyllä, tämä on mahdollista, koska Älvsbytalo on alan pitkäaikainen, vakavarainen toimija.)
  3. Vain yksi sopimus. Toteutamme talosi muuttovalmiina, ja tarvitset talotilausta varten vain yhden sopimuksen.
  4. Taattua turvaa. Uudelle Älvsbytalollesi saat kahden vuoden urakkatakuun sekä lakisääteisen 10 vuoden rakennevirhetakuun.


Energiantehokas Älvsbytalo säästää kukkaroasi monin tavoin. Uuden kodin hankkiminen ei voisi olla helpompaa!Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Olemme rakentaneet Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yhteensä jo yli 45 000 omakotitaloa. Menestyksemme perustuu talojen korkeaan laatuun yhdistettynä järkevään hintaan. Kaikki Suomen Älvsbytalot valmistetaan Kauhajoen talotehtaalla. Tyytyväisyys talotoimituksiimme on alan paras (RTS Rakennustutkimus Oy, 2022).

Lisää ajankohtaisia uutisia

Ajankohtaista

10 lokakuu 2022

Talonasentaja, tule rakentamaan laatua kanssamme

Lue uutinen
Ajankohtaista

9 syyskuu 2022

Märkätila-asentaja. Tule meille töihin!

Lue uutinen
Ajankohtaista

9 syyskuu 2022

Sähköasentaja. Tule meille töihin!

Lue uutinen

Etsitkö vastauksia?

Olemme valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen