6 syyskuu 2023

Tutustu turvalliseen talokauppaan 9.–24.9.2023!

Turvallinen Älvsbytalo ja alan parhaat maksuehdot Suomessa! Älvsbytalon valtakunnalliset taloesittelypäivät järjestetään jälleen syyskuussa. Tule paikan päälle tutustumaan riskittömän talokaupan etuihin!

Älvsbytalon valtakunnalliset taloesittelypäivät kautta Suomen

Järjestämme jälleen suuren määrän taloesittelyjä etelästä pohjoiseen valtakunnallisilla taloesittelypäivillämme 9.–24.9.2023. Muuttovalmis Älvsbytalo on energiatehokas ja laadukas valinta omaksi kodiksi tai kaikilla mukavuuksilla varustetuksi vapaa-ajanasunnoksi.

Esittelyssä monenlaiseen asumistarpeeseen sopivat Älvsbytalot – tule tutustumaan!

Tee takuulla turvallinen talokauppa

Valitse luotettava Älvsbytalo ja tehokas rakennusprosessi! Olemme osa vakavaraista Älvsbyhus-konsernia, joka on Ruotsin suurin pientalovalmistaja.

Älvsbytalo toimii monissa asioissa toisin kuin muut talovalmistajat. Konsernillamme on esimerkiksi oma saha, mikä takaa puutavaran laadun ja huipputarkan hyödyntämisen. Ostamme myös rakennustarvikkeita pohjoismaisina yhteisostoina, jolloin pystymme hankkimaan korkeaa laatua edullisemmin.

Yli 45 000 rakennetun talon kartuttamalla kokemuksella ja näkemyksellä takaamme sinulle turvatut talokaupat!

Ei ennakkomaksuja – Älvsbytalo rahoittaa talopakettisi koko rakennusajan

Älvsbytalon asiakkaana et maksa talostasi mitään – et euroakaan – ennen kuin talo on toimitettu ja lopputarkastus on tehty. Maksuehtomme ovat täysin ainutlaatuiset ja Suomessa alan parhaat.

  • Meiltä saat hintatakuun: talopakettisi hinta pysyy täysin muuttumattomana vuoden ajan talotilauksesta. Annamme sinulle talostasi aina pitävän kustannuslaskelman.
  • Ei ennakkomaksuja. Maksat Älvsbytalosi vasta muuttovalmiina, lopputarkastuksen jälkeen.
  • Toteutamme talosi muuttovalmiina ja tarvitset talotilausta varten vain yhden sopimuksen.
  • Uudelle Älvsbytalollesi saat kahden vuoden urakkatakuun sekä lakisääteisen 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Lämmin ja energiatehokas koti pitkälle tulevaisuuteen

Älvsbytalot on suunniteltu energiatehokkaiksi pohjoisten olojen ehdoilla. Kaikki Älvsbytalot noudattavat kiristyviä EU-energiamääräyksiä jo nyt.

Jokaisen Älvsbytalon mukana toimitetaan vakiona täydellinen lämmitysjärjestelmä, jonka sydämenä sykkii Nibe F750 -poistoilmalämpöpumppu. Lämmitysjärjestelmä on toiminnassa heti, kun talo on pystytetty tontillesi. Myös maalämpö on mahdollinen.

Kaikissa taloissamme on ainutlaatuinen Älvsbytalon oma, kolmikerroksinen Energy Wall -seinärakenne. Energiatehokas rakenne varmistaa, että saa terveen ja terveellisen talon, jonka ulkoseinät ovat kenties markkinoiden kehittyneimmät ja moderneimmat.

Jokaisessa Älvsbytalossa on vakiona myös laadukkaat, kotimaiset Skaala-ikkunat. 

Energiatehokas Älvsbytalo säästää kukkaroasi siis monin tavoin!

Tervetuloa tutustumaan talomalleihimme ja rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään!

Älvsbytalon valtakunnallisilla taloesittelypäivillä pääset tutustumaan myös oman rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään! Anna asiantuntijamme auttaa sinua eteenpäin turvallisissa talokaupoissa. Meiltä saat ammattitaitoisen avun kaikissa rakennuttamiseen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissä, aina tonteista toteutukseen asti.

Taloesittelyissä kannattaa käydä, vaikka mielessäsi olisi jokin muu kuin esittelyssä oleva Älvsbytalomalli – nähdään paikan päällä!

Katso sinulle sopivat esittelyajankohdat ja -paikkakunnat >

 

 

Lisää ajankohtaisia uutisia

Ajankohtaista

14 syyskuu 2023

Saat oman Älvsbytalon jatkossakin turvallisesti. Älvsbytalo keskittää talotuotannon tilapäisesti Älvsbyn talotehtaalle Pohjois-Ruotsiin.

Lue uutinen
Ajankohtaista

10 lokakuu 2022

Talonasentaja, tule rakentamaan laatua kanssamme

Lue uutinen
Ajankohtaista

9 syyskuu 2022

Märkätila-asentaja. Tule meille töihin!

Lue uutinen

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen