Julkaistu 5 tammikuu 2024
Päivitetty 5 tammikuu 2024

Tervetuloa tutustumaan Älvsbytalon turvalliseen talokauppaan!

Älvsbytalon valtakunnalliset taloesittelypäivät tulevat taas 13.–28.1.2024. Järjestämme suuren määrän taloesittelyjä etelästä pohjoiseen. Tule paikan päälle tutustumaan talomalleihin ja omaan Älvsbytalomyyjääsi!

Miksi Älvsbytalo? Tule toteamaan hyödyt omin silmin

Älvsbytalossa on tilaa kasvaa ja asua. Muuttovalmiit talopakettimme ovat energiatehokas ja laadukas valinta omaksi kodiksi tai kaikilla mukavuuksilla varustetuksi vapaa-ajanasunnoksi.

  • Edullinen hinta. Talopakettiemme hinnat ovat markkinoiden kilpailukykyisimmät.
  • Alan parhaat maksuehdot. Meillä et maksa lainkaan ennakkomaksuja. Saat talotilaukselle myös 1 vuoden hintatakuun.
  • Energiapihi ja moderni puutalo, jossa on edullista asua. Älvsbytalossa on aina vakiona poistoilmalämpöpumppu eli PILP. Energy Wall -seinärakenne varmistaa, että saat lämpimän ja terveen talon.
  • Helppo rakennusprosessi – yhdellä sopimuksella. Toteutamme talon muuttovalmiina, ja tarvitset vain yhden sopimuksen taloa ja vakioperustuksia varten.

Tavoitteemme on, että sinulla on varaa ja mahdollisuus omaan hyvään taloon. Turvallisin mielin.
 
Esittelyssä 13.–28.1.2024 monenlaiseen asumistarpeeseen sopivat Älvsbytalot – tule tutustumaan!

Katso kaikki ajankohtaiset esittelyt >

Olemme rakentaneet muistoja jo 80 vuotta

Valitse energiatehokas Älvsbytalo ja turvallinen talokauppa! Älvsbyhus-konserni on rakentanut muistoja jo 80 vuoden ajan. Takaamme sinulle turvallisen talokaupan ja laadukkaan rakennusprosessin yli 46 000 rakennetun talon kokemuksella.

Älvsbytalo toimii monissa asioissa toisin kuin muut talovalmistajat. Konsernillamme on esimerkiksi oma saha, mikä takaa puutavaran saatavuuden, laadun ja huipputarkan hyödyntämisen. Ostamme rakennustarvikkeita myös pohjoismaisina yhteisostoina, jolloin pystymme hankkimaan korkeaa laatua edullisemmin.
 
Muuttovalmiit talopakettimme sopivat jokaiselle perheelle ja tontille – valitse sinulle sopivin!

Ei ennakkomaksuja – Älvsbytalo rahoittaa talopakettisi koko rakennusajan

Älvsbytalon asiakkaana et maksa talostasi mitään – et euroakaan – ennen kuin talo on toimitettu ja lopputarkastus on tehty. Maksuehtomme ovat täysin ainutlaatuiset ja Suomessa alan parhaat.

  • Hintatakuu: talopakettisi hinta pysyy täysin muuttumattomana vuoden ajan talotilauksesta. Annamme sinulle talostasi aina pitävän kustannuslaskelman.
  • Ei ennakkomaksuja. Maksat Älvsbytalosi vasta muuttovalmiina, lopputarkastuksen jälkeen.
  • Toteutamme talosi muuttovalmiina ja tarvitset talotilausta varten vain yhden sopimuksen.
  • Uudelle Älvsbytalollesi saat kahden vuoden urakkatakuun sekä lakisääteisen 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Lämmin ja energiatehokas koti pitkälle tulevaisuuteen

Energiatehokas Älvsbytalo säästää kukkaroasi monin tavoin! Älvsbytalot on suunniteltu energiatehokkaiksi pohjoisten olojen ehdoilla. Kaikki Älvsbytalot noudattavat kiristyviä EU-energiamääräyksiä jo nyt.

Jokaisen Älvsbytalon mukana toimitetaan vakiona täydellinen lämmitysjärjestelmä, jonka sydämenä sykkii Nibe F750 -poistoilmalämpöpumppu. Lämmitysjärjestelmä on toiminnassa heti, kun talo on pystytetty tontillesi. 

Kaikissa taloissamme on ainutlaatuinen Älvsbytalon oma, kolmikerroksinen Energy Wall -seinärakenne. Energiatehokas rakenne varmistaa, että saa terveen ja terveellisen talon, jonka ulkoseinät ovat kenties markkinoiden kehittyneimmät ja moderneimmat.

Jokaisessa Älvsbytalossa on vakiona myös laadukkaat, kotimaiset Skaala-ikkunat. 

Tervetuloa tutustumaan talomalleihimme ja rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään!

Älvsbytalon valtakunnallisilla taloesittelypäivillä pääset tutustumaan myös oman rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään! Anna asiantuntijamme auttaa sinua eteenpäin turvallisissa talokaupoissa. Meiltä saat ammattitaitoisen avun kaikissa rakennuttamiseen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissä, aina tonteista toteutukseen asti.
 
Älvsbytalon valtakunnallisilla taloesittelypäivillä kannattaa käydä, vaikka mielessäsi olisi jokin muu kuin esittelyssä oleva Älvsbytalomalli. Nähdään paikan päällä!

Katso kaikki esittelyajankohdat ja -paikkakunnat! >

Lisää ajankohtaisia uutisia

Ajankohtaista

1 helmikuu 2024

Hyödynnä KEVÄTETUSI 31.3.2024 mennessä

Lue uutinen
Ajankohtaista

29 syyskuu 2023

Aamulehti: Poistoilmalämpöpumppu on edullisin lämmitysmuoto 2023

Lue uutinen
Ajankohtaista

14 syyskuu 2023

Saat oman Älvsbytalon jatkossakin turvallisesti. Älvsbytalo keskittää talotuotannon tilapäisesti Älvsbyn talotehtaalle Pohjois-Ruotsiin.

Lue uutinen

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen