Publicerad 7 februari 2019
Uppdaterad 14 juli 2022

Nyhetsmodellen Lasse ger valuta för pengarna

Våra mindre husmodeller har varit superpopulära men detta har ännu stått på önskelistan: ett litet hus i 1,5-plan. Då föddes det inflyttningsklara kraftpaketet Lasse som sparar både pengar och energi.

Den nya husmodellen Lasse är ett inflyttningsklart hem med en nedre våning på 62,5 m² kvadrat (kök-vardagsrum, sovrum, badrum och bastu). Den förberedda övre våningen erbjuder enkelt ytterligare utrymme på från 28,5 m².

Lasses rymliga, närmare 30 kvadratmeter stora enhetliga kök och vardagsrum öppnar upp sig rakt ut mot gårdsplanen. Bastun, badrummet och sovrummen är rejäla till storleken. I husets nedre våning finns ett sovrum och den förberedda övre våningen kan tas i bruk antingen genast eller senare i enlighet med egna behov. Om du dessutom väljer en daglykta till övre våningen får du mer utrymme och mångdubbelt med ljus.

–Lasse fyller många behov. Huset kräver bara en liten tomt men erbjuder alla funktioner som ett stort hus har. Det lämpar sig utmärkt för kompletteringsbygge på små tomter i städer men lika bra som exempelvis fritidsbostad eller parhus, beskriver Älvsbytalos verkställande direktör Jan-Erik Rusk. Idag uppskattar många förmånliga priser, effektiva kvadratmetrar och låg energiförbrukning och här saknar Lasse sin like.

Huspaketet innehåller ett inflyttningsklart hem, standardgrund samt en effektiv frånluftsvärmepump som standard som sköter om såväl uppvärmningen som ventilationen. Husets energikostnader är låga och inomhusluften god. Alla nya hus från Älvsbytalo följer de åtstramade energibestämmelserna redan på förhand.


Leveranser från och med 9/2019
(Obs: huset är inflyttningsklart redan 4–5 veckan efter leverans)

Kunder som skaffat hus från Älvsbytalo är nöjdast över sin husleverans.
(Omakotirakentajatutkimus 2018/19 RV, Rakennustutkimus RTS Oy)

Tilläggsuppgifter:

Jan-Erik Rusk
verkställande direktör
Älvsbytalo Oy
tel. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi


Från år 1960 har redan 42 000 familjer valt ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo som sitt hem i Finland, Sverige och Norge. Finlands hus byggs i Kauhajoki.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.