För ett korrekt pris

För att vi ska kunna ge dig det korrekta priset behöver du välja vilken kommun du är intresserad av att bygga på, tills dess ges från-priser.

Planera ditt eget hus från Älvsbytalo direkt på nätet

Hos oss är det enkelt att bygga hus. I vårt Planeringsprogram kan du nu testa att bygga hus online och designa ditt hus precis som du vill, både exteriör och interör. Tillval och priser ser du direkt på skärmen. Planeringsprogrammet är på finska.

Nu är det ännu lättare och roligare att planera ett småhus. Det är alltid ett stort beslut att låta bygga ett nytt hem och det lönar sig att lägga ner tid på planeringen och fundera vad man vill ha och behöver. Med Älvsbytalos planeringsprogram kan du se exteriöra och interiöra lösningar som intresserar just dig – och deras priser.

Det egentliga byggskedet av huset kan du lämna över till oss. Vi ansvarar för hela byggprocessen av ditt hus, som en inflyttningsklar trygg helhetsleverans.

Hur enkelt som helst!

1

Välj husmodell

Vi har husmodeller för olika behov i flera olika prisklasser, från små hus i 1-plan till stora hus i 1,5-plan för större familjer. Ditt hus från Älvsbytalo är alltid ett kvalitativt, energieffektivt och ekologiskt trähus.

Användbara länkar

2

Bygg och planera ditt hus enligt dina önskemål

Med planeringsprogrammet kan du göra val som du gillar: Ändra färgen på fasaden. Testa hur olika färger och strukturer på taket ser ut. Testa olika lösningar och ytmaterial inomhus. Hurudant kök vill du ha, och vardagsrum? Du kan testa i lugn och ro, njuta och se ditt drömhem skapas.

3

Priset för ditt inflyttningsklara hus ser du direkt på skärmen

Alla dina val uppdateras direkt i huspriset, direkt på skärmen. Då din plan är klar ser du husets totala pris, inklusive alla tillval du gjort.

4

Skicka din plan till en försäljare eller dina närstående

Vill du diskutera dina planer? Du kan enkelt dela den med din familj eller dina vänner och även skicka den direkt från programmet till försäljaren. Kan det bli enklare? Du förbinder dig inte vid något genom att skicka din plan.

Hitta husmodellen för dig

Våra hus

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan