Publicerad 20 augusti 2019
Uppdaterad 14 juli 2022

Nya huspaketet Mikael – huset med uppfyllda önskemål

Vi frågade familjerna vad de önskar sig av sitt boende. Så föddes Mikael: inflyttningsklart huspaket i ett plan 129,2 m². Utrymme, ljus och rymd men inga onödiga kvadratmetrar. Väldigt rymligt kök-vardagsrum, tre sovrum samt klädvårdsrum och klädrum, separat wc och badrum och bastu.

Anpassningsbara utrymmen till glädje för inredaren

Mikaels över 55 m² stora kök-vardagsrum är precis så anpassningsbart som familjelivet kräver, utan att förglömma inredarens önskemål. Ett matbord i köket och en finare matsal på vardagsrummets sida – men på andra sidan klarar man sig utmärkt med ett matbord eftersom Mikaels kök tål att tittas på. En praktisk köksö fås även som tillval till köket.

Om familjen har behov av ett fjärde sovrum eller ett separat arbetsrum kan man som tillval ta en del av vardagsrummet – och ändå kunna njuta av rymliga utrymmen.

Mikael förstår familjelivet

I anslutning till det största sovrummet finns ett eget stort klädrum. Familjens morgonbestyr underlättas av separat wc och badrum. Från klädvårdsrummet och bastun kommer man rakt ut på gården, det samma gäller vardagsrummet.

Trots att Mikael är ett småhus som även lämpar sig för en större familj förblir boendekostnaderna väldigt låga – precis som i andra hus från Älvsbytalo. En effektiv frånluftsvärmepump sköter om uppvärmningen och en god inomhusluft. Om man önskar kan huset även kopplas till jordvärme.

–Dagens köpare uppskattar en låg energiförbrukning och låga boendekostnader. Alla hus från Älvsbytalo är energieffektiva och planerade för att följa de framtida skärpta byggnadsbestämmelserna redan nu, berättar Älvsbytalos verkställande direktör Jan-Erik Rusk.

Ett småhus enligt dina önskemål

Du får Mikael helt inflyttningsklart med nycklarna i handen. Med tillval som tilltalar dig kan du modifiera huspaketet till ett hem som uppfyller just din familjs behov. Du kan göra tillval till såväl Mikaels exteriör som interiör.


Leveranser från början av år 2020
(Obs: huset är inflyttningsklart redan 4–5 veckor efter leverans)

Tilläggsuppgifter:

Jan-Erik Rusk
verkställande direktör
Älvsbytalo Oy
tel. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi


Älvsbytalo Oy
 ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generation. Vi har planerat, tillverkat och monterat nästan 44 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Fler nyheter

Nyhet

17 maj 2024

Älvsbytalo med i Småhusmässan i Valkeakoski 24.7–4.8.2024

Läs nyhet
Nyhet

1 februari 2024

Använd din VÅRFÖRMÅN före 31.3.2024

Läs nyhet
Nyhet

5 januari 2024

Bekanta sig med en trygg husaffär den 13–28.1.2024!

Läs nyhet

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan