Publicerad 19 april 2022
Uppdaterad 12 juli 2022

Älvsbytalo fortsätter vara nummer ett: högsta kundnöjdhet avseende husleveranserna

Älsvbytalo har hållit första platsen i kundnöjdheten avseende husleveranser under hela 2000-talet, i över 20 år! ”Att vi håller första platsen år efter år visar att kundnöjdheten står på en stabil grund”, säger Rakennustutkimus RTS Oy:s undersökningschef Jaakko Jussila.

Den opartiska Omakotirakentaja-undersökningen genomförs årligen med stort urval och där följs alla ledande hustillverkare. Resultatet grundar sig på erfarenheten av över tusen köpare av hus från Älvsbytalo under åren 2000–2021. Enligt den senaste undersökningen 2022 var 96,7 % av kunderna som köpt hus från Älvsbytalo nöjda över sina husleveranser.

”Vårt fokus ligger på kunderna. Vi vill erbjuda bra boende till marknadens konkurrenskraftigaste pris”, säger Älvsbytalos verkställande direktör Jan-Erik Rusk.

”Våra kunder får ett kvalitativt hem inflyttningsklart och tryggt. Hela byggprocessen är under vår egen kontroll och vårt eget ansvar från början till slut – från skog till inflyttningsklart trähus”, säger Rusk.

Hus från Älvsbytalo byggs så färdiga som möjligt inomhus på fabriken. Huset monteras upp till taknocken på en dag på kundens tomt och skyddas därmed snabbt från väder och vind. "Det nya hemmet är inflyttningsklart redan en månad efter monteringen och först då betalar kunden huset. Det finns inga förskottsbetalningar.”

Älvsbyhus är ett traditionellt nordiskt familjeföretag och Sveriges ledande hustillverkare. I Finland byggs husen från Älvsbytalo i Österbotten på fabriken i Kauhajoki. ”Vår tillväxt är snabb på den finska marknaden, i fjol kring 30 procent”, säger Jan-Erik Rusk. Hus från Älvsbytalo är populära både som hem och som fritidsboende året runt.

Älvsbytalo erbjuder trygghet och kundnöjdhet

  • Hållbara kostnadsuppskattningar och tidtabeller
  • Ett års prisgaranti: priset hålls helt oförändrat ett år efter husbeställningen
  • Finlands bästa betalningsvillkor: huset betalas först då det är klart
  • Ett energieffektivt trähus till marknadens konkurrenskraftigaste pris
  • Fungerande, öppna utrymmen och frisk inomhusluft
  • Som eget hem eller för en kvalitativ fritid

Tilläggsuppgifter:

Jan-Erik Rusk
verkställande direktör
Älvsbytalo Oy
tel. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi

Jaakko Jussila
undersökningschef
Rakennustutkimus RTS Oy
tel. 040 900 5610


Rakennustutkimus RTS Oy
är ett opartiskt, finländskt undersökningsföretag som har följt upp byggmarknaden sedan år 1983.

Älvsbytalo ingår i Älvsbyhus-koncernen och vi är Nordens ledande hustillverkare. Koncernen är ett familjeföretag i tredje generation. Vi har planerat, tillverkat och monterat över 44 000 inflyttningsklara hus i Sverige, Norge och Finland. Vi bygger hem åt våra kunder till marknadens mest konkurrenskraftiga pris utan att pruta på kvaliteten.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.